Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.749
% 0.54
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.749
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Arbitrum Grafik İncelemesi ve Fiyat Analizi!

Arbitrum Grafik İncelemesi ve Fiyat Analizi!

Arbitrum tarafından grafik oluşumu, piyasadaki trendleri, işlem hacmini ve olası gelecek hamleleri değerlendiriyoruz.

Arbitrum bugün güzel bir yükseliş yaşadı. Grafikteki hareketi değerlendirmek için Fibonacci seviyelerini kullanmak ve önemli destek-direnç noktalarını belirlemek mantıklı bir yaklaşım olucakdır.

Öncelikle, ARB’nin önemli direnç seviyelerini görmek adına Fibonacci seviyelerini çizelim. Grafikte ARB’nin önemli bir direnç seviyesini aştığını ve günlük kapanışın bu seviyenin üstünde gerçekleşmesinin olumlu bir etki yaratacağını görebiliriz.

Önemli direnç seviyemiz Fibonacci 0.5 seviyesine denk gelen 1.28 dolar fiyatıydı. Şu anki 1.40 dolar fiyatı, 0.382 Fibonacci seviyesine denk geliyor. Eğer bu seviyeyi de aşmayı başarırsa, 1.82 seviyesine kadar yolun açık olduğu ve yükselişin devam edebileceği bir potansiyel olabilir.

Arbitrum

Ancak, doğrudan bir yükseliş görmek mümkün olmayabilir. Küçük düzeltmeler yaşanabilir ve bu düzeltmeler fiyatın 1.28 bandına geri çekilmesine neden olabilir. Bu noktada, fiyatın bu seviyede yatay bir hareket sergilemesi, yeni bir yükseliş için hacmin toplanması açısından önemli olabilir ve olumlu bir senaryo oluşturabilir.

Düzeltmelerin, yatay hareketlerin ve hacmin toplanmasının ardından, ARB’nin potansiyel bir yükseliş trendine devam etme ihtimali bulunuyor. Ancak, piyasaların doğası gereği her zaman belirsizlikler vardır, bu yüzden grafikleri yakından izlemek ve haberleri takip etmek önemlidir.

Binance ARB/USDT Likidasyon Haritası
Binance ARB/USDT Likidasyon Haritası

Az önce söylediyimiz gibi ARB tarafında beklenen bir düzeltme var gibi görünüyor ve bunu, likidasyon haritasından da görebiliyoruz. ARB’nin bu süreçte geride bıraktığı likidasyonları toplamak için piyasada küçük düzeltmeler ve geri çekilmeler yaşaması muhtemel.

ARB Borsa Likidasyon Haritası
ARB Borsa Likidasyon Haritası

Arbitrum Piyasa Verileri

– Piyasa değeri: 18.37%, 1.7 milyar

– Hacim (24 saat): 264.15%, 1.27 milyar dolar

– Hacim/Piyasa değeri (24 saat): %67.91

– Dolaşımdaki arz: 1.27 milyar ARB

– Toplam arz: 10 milyar ARB

– Tam seyreltilmiş piyasa değeri: 13.37 milyar dolar

Arbitrum Token BinanceBitGetKucoinMexcHoubi ve Gate.io gibi Global Borsalardan kolayca alıp satabilirsiniz.. Coin Mühendisi takipçilerine özel olarak tanımlanmış  indirim linkinden faydalanmak isterseniz, kayıt olmak istediğiniz borsanın üzerine tıklayarak referans kodumuzu kullanabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir