Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.781
% 4.43
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.781
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Coinbase Bu Dört Altcoin Alım-Satımını Durdurdu!

ark coinbase

Coinbase yaptığı paylaşımda ATA, DREP, MONA ve SYLO altcoinlerinin alım-satımını durdurduğunu açıkladı.

Kripto para borsası Coinbase, kullanıcılarına yönelik önemli bir duyuru yaparak ATA, DREP, MONA ve SYLO altcoinlerinin alım-satım işlemlerini geçici olarak durdurduğunu açıkladı. Bu kararın altyapı üzerinde yapılan değerlendirmeler sonucu alındığı belirtilirken, güvenlik ve kullanıcı varlıklarının korunması amacıyla bu tedbirin alındığı ifade edildi.

Coinbase, kullanıcılarına bu süreçte herhangi bir varlık kaybı yaşamamaları için gerekli tedbirlerin alındığını ve güvenlik önlemlerinin en üst seviyede olduğunu vurguladı. Platform, teknik ekibinin sorunları çözmek ve alım-satım işlemlerini en kısa sürede normale döndürmek adına yoğun bir şekilde çalıştığını belirtti.

Coinbase ‘nin Twitter‘dan yaptığı açıklama ise şu şekilde:

Borsamızdaki varlıkları kotasyon standartlarımıza uyduklarından emin olmak için düzenli olarak izliyoruz. Son incelemelere göre ATA, DREP, MONA ve SYLO ticaretini 4 Ocak 2024’te saat 14.00 ET veya civarında askıya alacağız.

(Basit ve Gelişmiş Ticaret), Coinbase Exchange ve Coinbase Prime’da alım satımlar askıya alınacaktır.

ATA, DREP, MONA ve SYLO emir defterlerimizi salt limit moduna taşıdık. Limit emirleri verilebilir, iptal edilebilir ve eşleşmeler gerçekleşebilir.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir