Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.644
% 5.77
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.644
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

JPMorgan’dan Blockchain Bağlantılı Yeni Araştırma

JPMorgan, kullanıcıların dijital kimliklerini ve varlıklarını platformlar arasında kontrol etmelerini sağlayacak bir dijital cüzdan fikrini araştırıyor.

JPMorgan, bir süredir çeşitli hizmetlerle kripto sektöründe farklı adımlar atıyor. Ekim 2020’de ödeme işlemleri için blockchain tabanlı Onyx‘i piyasaya sürdü. Bu yılın başlarında ise blockchain istihbarat şirketi TRM Labs‘a stratejik yatırım yaptı. Aynı dönemde, Decentraland’da sanal bir salon açtı. Blockchain bağlantılı alanlarda pazar fırsatı gören şirket, çalışmalarını sürdürüyor.

JPMorgan, Blockchain Destekli Dijital Cüzdan için Çalışma Başlattı

JPMorgan, araştırmalarını sürdürdüğü dijital cüzdan ile kullanıcıların web3, DeFive metaverse tabanı üzerinden paylaşmak istedikleri dijital kimlik bilgilerini seçmelerini sağlayacak.

Bankanın dijital cüzdan teknolojisini detaylandıran bir videoda; “Dijital varlık taşınabilirliği ve mülkiyetinin daha yaygın hale geldikçe, kimlik bilgileriniz üzerinde kontrol sahibi olmanızı sağlayan ve nerede olursanız olun, yalnızca paylaşmak istediklerinizi paylaşarak kim olduğunuzu kanıtlamanıza olanak tanıyan bir dijital kimliğe ihtiyacınız olacak” deniliyor.

Şirketin böyle bir hizmeti piyasaya süreceğinin garantisinin olmadığı belirtilen içerikte, dijital cüzdanın, insanların NFT‘lerinin sahipliğini kanıtlamasına ve ayrıca oluşturdukları içeriği farklı bir platforma taşımasına yardımcı olabileceğine de yer verildi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir