Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.334
% 0.22
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.334
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Celsius, Alacaklılarını Tedirgin Ediyor

Kripto borç verme platformu Celsius, 23 milyon dolar değerindeki 11 farklı stablecoin‘ini satmak için çabalıyor.

Kripto para piyasasını sarsan Celsius iflası, dava boyutuna taşınmıştı. Mahkeme şirketin iflas olayını incelerken, şirketin CEO’su Alex Mashinsky ani bir kararla istifa etti. Temmuz ayından itibaren devam eden olaylar zincirinde, alacaklılar günden güne tedirgin oluyor. Celsius’un iflas başvurusunda bulunarak, alacaklılara ödeme yapamamasının etkisi halen geçmiş değil.

Celsius Alacaklıları İtiraz Etti

İflas eden kripto para platformu Celsius, alacaklılarına henüz tam anlamıyla geri dönüş yapmadı. CEO’nun istifası, platformun çekmeye çalıştığı paralar ve mahkemenin tutumu alacaklıları tedirgin ediyor.

Bünyesinde 23 milyon dolar değerinde 11 farklı stablecoin bulunduran şirket, bunları nakite çevirmenin yollarını arıyor. Celsius’un teminatsız alacaklılar komitesi, şirketin stablecoin’lerini satmak için yoğun mesai harcadığını belirtti.

Geçtiğimiz ay mahkemeye başvuran Celsius, elinde bulundurduğu stablecoin’leri satmak istemişti. Konuyla ilgili görüş paylaşan şirket avukatı Joshua Sussberg, bu stablecoin’lerin nereden elde edildiğinin bilinmediğini aktardı.

Mahkemeye verilen bu satış talebi, alacaklıları tedirgin etti. Alacaklılar, mahkemenin bu kararı onaylamamasını ve satışın reddedilmesini istiyor. Şirketin mülkiyet olarak tabir ettiği 23 milyon dolarlık satış, alacaklılar tarafından itiraz edildi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir