Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.970
% 0.59
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.970
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

JPMorgan Analistlerinden Tether Açıklaması!

JPmorgan'dan Tether Açıklaması!

JPMorgan, ABD’ bulunan düzenleyici kurumların Tether(USDT) üzerinde baskı uygulayabileceğini açıkladı. İşte detaylar

Yayınlanan bir raporda JPMorgan analistleri, ABD Hazine Bakanlığı’na bağlı olan Yabancı Varlıklar Kontrol Ofisi(OFAC)nin, bir ABD kuruluşu olmasına rağmen Tether(USDT) üzerinde kontrol uygulayabileceğini iddia etti.

Konuyla ilgili olarak Tether CEO’su Paolo Ardoino, yaptığı açıklamada, JPMorgan’ın endişelerinin daha çok finansal ve ödeme hizmetlerinin evrimine yönelik kıskançlıkla alakalı olduğunu ve mevcut endişelerin on yıldır görmezden gelindiğini, şimdi çok daha fazla ilgi gördüğünü belirtti.

Açıklamalarına, “Onların yerinde olsaydım, 39 milyar dolarlık cezaları konusunda daha fazla endişelenirdim.” ifadelerini ekledi.

Ardiono, Şubat ayının başlarında, JPMorgan’ın Tether’in artan kullanımının olumsuz bir durum olduğu yönündeki açıklamasına karşı çıkmış ve bankaların bu tavrını “ikiyüzlü” olarak ifade etmişti.

JPMorgan analistlerine göre, yaklaşan stablecoin düzenlemeleriyle birlikte Tether kullanımının azalması bekleniyor. Ayrıca, Avrupa’daki düzenlemelerin de Tether üzerinde baskı oluşturabileceğini ve dolayısıyla DeFi alanını önümüzdeki süreçte bir zorluk yaşanabileceğini ileri sürdüler.


İlginizi Çekebilir: Cathie Wood’dan Spot Ethereum ETF Açıklaması


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version