Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.827
% 4.12
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.827
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

JPM stratejistleri, Fed faiz indirene kadar teknoloji sektörünün baskı altında olacağını belirtiyor

Yazar – Senad Karaahmetovic

JPMorgan (NYSE:JPM)’ın üst düzey stratejisti, baskı altında kalmaları muhtemel olduğu için müşterilerini riskli varlıklara olan yatırımları artırmamaya çağırdı.

Müşterilere gönderdiği bir notta, teknoloji hisseleri de dahil olmak üzere riskli varlıkların “daha belirgin bir düşüş yönlü riskle birlikte dar bir aralıkta” işlem göreceğini söyledi. “Bu eğilim; muhtemelen Fed, faiz oranlarını düşürmeye başlayana kadar devam edecek ve bu faiz indirimi de muhtemelen önümüzdeki yıl bir noktada gerçekleşecek.” diye ekledi.

“Uygun bir pivot (faiz oranlarını düşürme) için katalizörler muhtemelen artan işsizlik, düşen enflasyon ve finansal piyasalarda bir şeylerin kırılmasının bir kombinasyonu. İşsizlikte çok yakında bir artış gerçekleşmesi muhtemel olmadığından piyasalar daha iyi enflasyon verileri, yavaşlayan ekonomi ve kazançlar ve artan mali kaza riskleri arasında diken üstünde olacak.”

Yine de stratejist, dünya çapında ticari fırsatlar olduğunu düşünüyor. Çin’in yeniden açılmasından “önemli bir ticaret” olarak bahsediyor ve bunun da duraklayan doların yanı sıra gelişmekte olan piyasa varlıkları için bir destek sağlaması gerektiğini belirtiyor.

Notta ayrıca sektör düzeyinde, “güçlü bir ilerlemeye rağmen çok cazip değerlemelere sahip olmaya devam eden ve önemli ölçüde iyileştirilmiş bir FCF getirisi” olan Enerji vurgulanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir