Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.185
% 1.25
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.185
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Japon Şirket’ten ANA GranWhale Projesi!

Japonya‘nın en büyük hava yolu şirketi All Nippon Airways(ANA) büyük bir NFT pazarı oluşturdu. Web3 alanında çalışmalarına dikkat çeken şirket Nft pazarını geliştirmek için yan şirketi Ana Neo ile ortaklık yoluna gitti.

Platform ANA GranWhale NFT Market olarak isimlendirildi. Hava fotografçısı Luke Ozawa ise platforma öncülük edecek Nft projesini yayınlayacak. Platform geliştiricileri şu açıklamaları yaptı:

“30 Mayıs’tan itibaren hava fotoğrafçısı Luke Ozawa’nın ilk dijital fotoğrafı NFT’ye dönüştürülecek. Bunlardan biri fotoğraf geliştirme kaynağı olan pozitif bir filmle satılacak. Fiyat 100.000 yen olacak ve pozitif filmi olan NFT açık arttırma ile satılacak.”

Açılıştan sonra yapılacak 2.koleksiyonla ilgili All Nippon Airways tarafından yapılan açıklamalar ise şu şekilde: ”Boeing 787’nin NFT’ye dönüştürülecek serisi 7 Haziran’da piyasaya sürülecek. 3d model olarak satılacak. Her iki gruptan 787 adet olmak üzere toplam 1574 adet olacak. Fiyatı ise 7.87 yen olacak.”

Dikkatinizi Çekebilir: BBC Studios Meta Evrenine Giriyor!

All Nippo Airways(ANA) son mali yılında 12.2 miyar dolar elde etti. Hızla büyüyen hava yolu şirketi web3 yatırım fikirleriyle kendinden sıkça bahsettiriyor. Yeni dijital çağın gerekliliklerine vurgu yapan ANA, web3’ün geleceğine oldukça önem gösteriyor.1952 yılında kurulan şirket 4 büyük şehirde yoğun olarak seferlerine devam ediyor. Dev hava yolu şirketinin Granwhale projesi geçtiğimiz Ağustos ayında başlamıştı. Projenin logosu hakkında yöneticilerin açıklaması ise şu şekilde: ”Logodaki ok, sırasıyla dijitali ve gerçeği temsil ediyor. 2 sembolün birleşmesi GranWhale’ın istikrar ve ilerleme ile doğrudan geleceğe uçmasını simgeliyor.”

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir