Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.743
% 0.46
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.743
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

İzleyin: Bu Altcoin Tarihsel Alım Bölgesine Girdi!

On-chain analitik firması Santiment tarafından sağlanan verilere göre bazı altcoin projeleri tarihsel fırsat seviyelerine ulaşmış olabilir. Bunlardan biri olan Cardano (ADA), Santiment analistlerine göre 30 günlük MVRV farklılığı başına tarihsel olarak yükselişe geçtiği bir noktaya ulaştı.

Bu altcoin projeleri “tarihsel satın alma” bölgesinde

MVRV Divergence’a göre bazı kripto para birimleri, Santiment tarafından sağlanan on-chain ve piyasa verileriyle desteklenen tarihi bir “satın alma fırsatı” bölgesine ulaştı. Kripto piyasası daha dalgalı hale geldiğinde, bireysel yatırımcıların genel piyasa modellerini takip etmeleri daha olasıdır, bu da bazı kripto para birimlerinin aşırı satın alınmasına ve diğerlerinin aşırı satılmasına neden olabilir.

30 günlük MVRV farklılığı, Cardano’nun ADA fiyatlarının geleneksel olarak arttığı bir konuma ulaştığını gösteriyor. Cardano’nun 30 günlük alım satım getirilerinin -%15’in altına düştüğü ve aşırı satım koşullarını gösterdiği görülüyor. Santiment tarafından sağlanan bu bilgi, ADA ve diğer birçok kripto para birimi için, tarihsel olarak ağlardaki artan kayıpları hafifletmek için fiyatın hızla değiştiği bir MVRV eşiğidir.

MVRV’yi (Piyasa Değerinden Gerçekleşen Değere) kullanarak, belirli bir kripto para biriminin fiyatının makul veya mantıksız olup olmadığına karar verilebilir. Piyasa zirveleri ve dipleri yalnızca MVRV ile tahmin edilebilir. Bu indikatörün öne çıkardığı altcoin’lerden biri olan ADA, bir dizi başarılı yükselmeye ve Haziran ayına planlanan Vasil hard fork’a rağmen güçlü bir ivme kazanamadı…

Son zamanlardaki başarılara rağmen, ADA fiyatı yatay hareketini sürdürüyor

Son zamanlarda, Cardano (ADA) ağı bir dizi önemli dönüm noktasına ulaştı ve toplam ADA cüzdan sayısı 19 Nisan’da 3,2 milyona ulaştı.

400 yeni proje ile Cardano aktivite tüm zamanların en yüksek seviyesinde. Cardano ağında şu anda yaklaşık 900 proje yapım aşamasında. Ancak, ağ genişletmede elde edilen ilerlemelere rağmen, ADA hala güçlü bir ivme kazanamadı. Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, Eylül 2021’de Alonzo hard fork haberi yapılır yapılmaz Cardano’nun fiyatı düşmeye başladı. ADA şu anda ATH fiyatı 3.10 dolardan %70 indirimli işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir