Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.980
% 0.75
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.980
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Uzmanlar Korkuttu: Bitcoin Bu Seviyelere Düşebilir!

23 Nisan’da, piyasa ek kayıplar beklediğinden Bitcoin (BTC) fiyatı 40.000 doların altında kaldı. Yatırımcıların kısa vadeli bir toparlanmaya olan inanç eksikliği, Bitcoin’in borsa liderliğini takip etmesine ve 40.000 dolar seviyesinin yakınında dirençle karşılaşmasına neden oluyor.

Bitcoin hisse senedi piyasasının düşünü takip ediyor, uzmanlar 37.500 doları bekliyor

Satış baskısının ağırlaştığı 21 Nisan’da piyasa kan kaybetmeye devam ederken, Bitcoin satışları hız kesmeden devam etti. Bitcoin fiyatı borsadaki düşüşün ardından çift haneli düzeltme gördü. TradingView verilerine göre, 24 Nisan’da Bitcoin fiyatı 40 bin doların hemen altında konsolide oluyor.

Satın alma emirleri 37,500 dolar bölgesinde yoğunlaşıyor

Kripto piyasası 21 Nisan’da Bitcoin’in 42.700 doların üzerine çıkmasıyla önemli ölçüde yükseldi. Ne yazık ki, gün boğalara 40.000 dolarlık desteğe mal oldu ve yazım sırasında düşüş eğilimi sürüyor. Twitter’dan Material Indicators ekibi, tekliflerin emirler için daha düşük fiyatlarla doldurulduğunu gözlemledi. Bir grafiğe göre, Binance’de spot ile 37.500 dolar arasında bekleyen yaklaşık 100 milyon dolarlık teklif var. @MI_Algos verileri şöyle yorumluyor:

Isı haritası, burası ile 37.5 bin dolar aralığı arasında Bitcoin teklif likiditesinde ~100 milyon dolar gösteriyor.

BTC fiyat tahminleri

Birçok trader Bitcoin hakkında herhangi bir karar vermeden önce bekliyor. Sonuç olarak, BTC/USD döviz kuru artık kritik bir bölgedeydi. Yakın tarihli analizlerinde, Eight Golbal CEO’su ve Kurucusu Michaël van de Poppe şunları söylüyor:

Bakalım piyasa Bitcoin’de bu alandan nasıl tepki verecek?

Coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız Cheds, son birkaç haftadaki fiyat performansının ayı sinyallerini paylaşıyor. 22 Nisan’da yaptığı açıklamada, Bitcoin’in bu ayın başlarında aralığının üzerinde kalamadığı için insanların düşündüğünden daha fazla belada olabileceği konusunda uyardı. Cheds bugünkü tweet’inde şunları söylüyor:

BTC, benim inancıma göre çoğu piyasa katılımcısı bu başarısız çıkışın etkisini hafife alıyor.

Bitcoin, orta vadede fiyatı hakkında pek çok karamsar tahmin yaşıyor. Bir örnek, fiyatın Haziran ayına kadar 30.000 dolara ulaşacağına inanan eski BitMEX CEO’su Arthur Hayes.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir