Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.447
% 0.80
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.447
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

İzlenmesi Gereken 3 MetaFi Coin Projesi: MetaFi Nedir?

Metaverse projeleri, 2021’in son aylarından bu yana kripto para piyasasının sıcak trendi. Buna ek olarak, metaverse projeleri başka bir bileşen olan DeFi ile birleşerek son zamanlarda “MetaFi” olarak adlandırılan yeni bir coin piyasasını oluşturdu. Bu yazıda, MetaFi piyasasını tanıyabileceğimiz birkaç projeyi listeleyelim.

2022 radarına alınabilecek 3 MetaFi coin

Polygon tabanlı metaverse coin Terra Virtua (TVK), sanal deneyimler için platform tasarlıyor. Terra Virtua’nın bir sanat galerisi, bir pazar yeri ve NFT koleksiyonu hali hazırda çalışır durumda. Terra Virtua Fancave, NFT koleksiyonlarının TV izlemek, langırt oynamak veya fütüristik sanal Terra Dome için dev yaratıklardan, robotlardan veya gemilerden oluşan diğer öğelerle takas etmek için gerçek oyun öğeleri olarak kullanılmasına izin verir.

Sıradaki MetaFi coin “Next Earth”, NFT pazar yeri Opensea, DEX platformu Uniswap ve Chainlink tarafından desteklenen Polygon tabanlı en son metaverse projesi. Next Earth, üstlenilen faaliyetlerden gelir elde edilmesini sağlayan sanal bir arazi mülkiyeti platformudur. DeFi ayrıca yerel NXTT token kazanılması, farming ve stake edilmesinde de kullanılıyor. Önceki projelere ek olarak, bu yıl Next Earth fiat ödemelerini ve iş modülü entegrasyonlarını dahil etmeyi planlıyor. Yakın tarihte Binance üzerinde stake seçeneklerini duyurdu:

Son olarak, Terra World, NFT emlak piyasası veya seçilmiş dijital sanatçılar için sofistike bir NFT galerisi olan Terra World Art Hall dahil metaverse dağıtımlarıyla Terra Blockchain üzerine inşa edildi. Bununla birlikte, Terra World, ilk NFT metaverse iş hizmeti platformu Terra Office olarak bilinmektedir: akıllı sözleşmelerle işe alınabilecek iş arayanlar için merkezi olmayan bir yere sahip işletmeler ve çalışanlar için ayrı bir sanal uzaktan çalışma ortamı.

Terra Office neden önemli?

Terra Office, yerel TWD token üzerinden yalnızca bir ofis çalıştırarak veya birinde çalışarak ödüller sağlayan bir madencilik sistemi olan Metaverse for Work (MFW) konseptini tanıtıyor. Madencilik ödülleri, işlem ücretleri veya çalışanlar için maaşlar dahil olmak üzere iş harcamalarını desteklemek için kullanılabilir. TWD token, DeFi platformlarında değiştirilebilirlik sağlayan diğer Terra ile değiştirilebilir. Proje, 2021 yılında kitle fonlaması platformu Pylon aracılığıyla başlatıldı. Yol haritasına göre, bu yılın sonunda Terra World resmi hizmetleri yürütebilecek.

Coinmühendisi.com olarak hazırladığımız metaverse rehberine buradan göz atabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir