Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$60.367
% 2.69
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 60.367
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

DOGE Kabul Eden Time, Sepetine Bu Altcoin’i Ekliyor!

Dünyaca ünlü bir medya organı olan Time Dergisi, popüler NFT projelerinden Bored Ape Yact Club’ın yerel  tokeni olan ApeCoin’i kabul etmeye başlayacak. Bir medya devi olan dünyaca ünlü dergi geçtiğimiz sene başta DOGE ve BTC olmak üzere bir dizi kripto para birimini kabul ettiğini duyurarak kripto paraların benimsenmesi bağlamında önemli bir adım atmıştı.

Time aboneleri DOGE ve ApeCoin ile ödeme yapabilecek

Milyonlarca Time Magazine abonesi, en yakın bir gelecekte son derece popüler ApeCoin ile ödeme yapabilecek. Time Magazine, Twitter’da yayınlanan bir duyuruya göre, Bored Ape Yacht Club’ın değiştirilemez token koleksiyonunun yaratıcıları tarafından verilen Ethereum tabanlı token ApeCoin’i önümüzdeki haftalarda kabul etmeye başlayacağını duyurdu. İkonik yayın, başlangıçta, geçen Nisan ayında Bitcoin ve XRP, Ether ve Dogecoin dahil olmak üzere diğer kripto para birimleri ile dijital abonelikler için ödeme yapmayı mümkün kılmıştı.

Bir yıl önce, Coinmühendisi.com olarak da duyurduğumuz üzere, Time Magazine en akılda kalan kapaklarından bazılarını değiştirilemez tokenlar olarak açık artırmaya çıkardı. Ayrıca Digital Currency Group’un bir yan kuruluşu olan Grayscale ile ortaklık kurduktan sonra Bitcoin‘i bilançosunda tutmayı kabul etti. Aralık ayında Time Magazine, Dogecoin savunucusu Elon Musk’ı yılın kişisi seçti.

Vitaik Buterin bu hafta Time kapağındaydı

Bu haftanın başlarında, 98 yaşındaki yayın ilk sayısını NFT olarak yayınladı. Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, kapağını süsledi. Geniş kapsamlı bir röportajda programcı, kripto endüstrisiyle ilgili ana endişelerini özetliyor ve bunun hain, aşırı hevesli aktörler tarafından yönetilen bir distopiye dönüşebileceğini iddia ediyor. Hakkında çok konuşulan kripto para, ApeCoin Perşembe günü Bored Ape Yacht Club sahiplerine havadan indirildi. Ayrıca Binance ve Coinbase gibi büyük kripto para borsalarında işlem görmeye başladı. Token, işlemin ilk saatlerinde kontrolden çıktı: 39.40 dolara sıçradıktan sonra 8.90 dolara düştü.

Kripto para birimi oldukça değişken olmaya devam ediyor. CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre, son 24 saatte yüzde 25.23 düştü ve şu anda 10.42 dolardan işlem görüyor. Ethereum tabanlı token şu anda 2,9 milyar dolar değerinde ve bu da onu piyasa değerine göre 46. en büyük kripto para birimi yapıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir