Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$61.880
% 1.22
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 61.880
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

İşte Terra LUNA 2.0 Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey!

Küllerinden doğan Terra, Cumartesi günü Terra Luna 2.0 lansmanı için çok beklenen duyuruyu yaptı ve Blockchain ağındaki ilk bloğu oluşturarak Terra 2.0 Pheonix-1 main-net’i etkinleştirdi.

Terra LUNA 2.0 nedir?

Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere, 25 Mayıs’ta Terra Classic kullanıcıları, yeni bir Terra Blockchain’in oluşumunu özetleyen yönetişim teklifini kabul etti. Teklif ayrıca, kullanıcılara airdrop olarak gönderilecek olan Luna’nın bir başlangıç ​​dağılımını da belirledi. Plana göre, Terra Classic Blockchain kullanıcıları, bölüm öncesi ve bölüm sonrası anlık görüntülere dayalı olarak airdrop’lar alacak.

LUNA 2.0 airdrop’u, her iki anlık görüntü sırasında mevcut olan cüzdan adresini görüntüleyerek ve Terra istasyon ağlarını Phoenix-1 main-net’ine geçirerek bulunabiliyor. Phoenix-1 Terra main net’inin lansmanı, Terra topluluğu tarafından yeni bir gelişme dönemi olarak görülüyor. Orijinal Blockchain Terra Classic (LUNC) olarak markalandı, yeni Blockchain ise Terra adını aldı.

LUNA airdrop dağıtımı

LUNA kullanıcılarının almaya hak kazanacağı miktar, Terra Classic Blockchain tutulan token türlerine göre belirlenecek. Ayrıca, çöküş öncesi ve çöküş sonrası anlık görüntülere dayalı olarak bu tokenlerin tutulduğu süreye ve tutulan tokenlerin miktarına bağlı olacak.

Oluşum aşamasında, LUNA 2.0 tahsis edilen 1 milyar token arzına sahip olacak. Dağıtım, %30’luk bir topluluk havuzundan oluşurken, geri kalanı paylaştırılmış yönetişim tarafından yönetiliyor. Canlandırma planında daha önce açıklandığı gibi, tokenlerin %10’u geliştiriciler için ayrılmış durumda.

Ön lisans LUNA holder’ları, toplam arzın %35’ini tutan bir havuzdan airdrop alacak. Depeg öncesi UST holder’larına %10’luk bir airdrop kapasitesi tahsis edilirken, çöküş sonrası LUNA holder’larına airdrop da %10 pay ayrıldı. Bun ek olarak çöküş sonrası UST holder’ları, arzın %15’lik bir airdrop’unu alacaklar.

Eski Luna, LUNA 2.0 ile değiştirilecek ve başarısız olan stablecoin ile tüm bağları kesilecek. Ancak, eski Luna kripto alanından kaybolmayacak. Eski Luna, yeni Luna 2.0 ile birlikte var olacak.

Terra tokenleri Terra Station cüzdanına nasıl alınır?

İlk adım, yeni bir Terra Station cüzdanı oluşturmayı içeriyor. Kullanıcılar, Terra’yı destekleyen herhangi bir borsayı kullanarak tokenleri satın alabilir. Cüzdana token almak için kullanıcılar cüzdan adreslerini kullanabilir. M-cüzdan adresi, Terra istasyonu masaüstü uygulamasının üst kısmında, cüzdan adının yanında görünecek. Bu kontrol edildikten sonra, kullanıcılar borsadaki tokenleri Terra Station cüzdan adreslerine gönderebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir