Kriptolar:
29723
Bitcoin:
$66.066
% 6.62
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.58
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 5.93
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 66.066
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Cardano Balinası: Bu Altcoin Bitcoin Gibi Kıt Olacak!

Cardano topluluğuna hitap eden ADA Whale’a göre, ADA’nın lider kripto Bitcoin (BTC) gibi kıt bir varlık olma potansiyeli var.

ADA Balinası’na göre Cardano Bitcoin gibi kıt olabilir!

Twitter’da Cardano topluluğuna hitap eden ADA Whale’a göre Cardano, Bitcoin’in dağılımına ve enflasyonuna yaklaşan birkaç kripto paradan biri olmaya devam ediyor. Ayrıca ADA balinası, lider kriptoya benzeri bir yol izleyebileceği için ADA’nın gelecekte bir noktada oldukça kıt bir varlık haline gelebileceğini düşünüyor.

ADA Whale, adil dağılımı, fiyatının birçok kişinin satın almasına izin verecek kadar düşük olması ve sabit arzı nedeniyle Bitcoin’in dinamiklerini doğru bulduğunu belirtiyor. Bilindiği üzere gizemli Bitcoin yaratıcısı Satoshi Nakamoto da kıtlığın değer yaratabileceğine inandığı için maksimum BTC arzını 21 milyon tokenle sınırladı. Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere 19 milyonuncu Bitcoin, Nisan ayında çıkarıldı ve yaklaşık 100 yılda çıkarılacak yalnızca iki milyon BTC kaldı.

Cardano, rakibi olduğu lider altcoin Ethereum’dan farklı olarak, sınırlı bir arza sahip ve altcoin’in hayatı boyunca yalnızca 45 milyar ADA oluşturulabilir. CoinMarketCap verilerine göre, şu anda maksimum arzın %75’ini oluşturan 33,82 milyar ADA dolaşımda ve şimdiye kadar 34,27 milyar ADA oluşturuldu.

Öte yandan Cardano Balinası, olumsuz piyasa koşullarının devam etmesi nedeniyle, mevcut durumda ADA’ya yüklenmenin zamanı olmayabileceğini düşünüyor ve şunları söylüyor:

Bu bir ayı piyasası, bu yüzden muhtemelen aylarca çift haneli negatif getirilere hazır olun. Sadece uzun vadeli bir perspektiften bakmaya çalışıyorum.

Cardano’nun kapalı Vasil Test-Net’i Hard-Fork’tan önce başlatıldı

Cardano’nun ana şirketi IOHK tarafından yayınlanan en son haftalık rapora göre, kapalı Vasil test net, belirli bir dApps ve kullanıcı grubuyla işlevselliğini değerlendirmek amacıyla başlatıldı. ADA ekibi, Haziran ayında gerçekleşecek Vasil Hard Fork Combinator (HFC) etkinliği beklentisiyle konsensüse özel geliştirmeler üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Cardano Ağ Büyüme İstatistikleri, Kaynak: Essentialcardano.io

IOHK ağ büyüme bilgilerini içeren bir verileri paylaştı. Daha önce 943 proje iken şu anda Cardano üzerinde inşa edilen proje sayısı 986’ya ulaştı. Cardano’da yakın zamanda toplam 88 proje başlatılırken, NFT projelerinin sayısı 5.727’ye yükseldi. Hafta boyunca, Github connect toplam 3.028, Cardano yerel token’leri 4,9 milyonda kaldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir