Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.510
% 0.78
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.510
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

İşte Potansiyel Barındıran 10 Altın Destekli Altcoin!

Altın destekli kripto para birimleri, fiziksel altınla desteklenen stablecoin’ler gibidir. Bu kavram, 2017 yılında Bitcoin’in altın fiyatının yanında yer almasıyla ortaya çıktı. Yatırımcılar arasında altın kadar değerli ve istikrarlı bir şeyi seçmeye ilgi uyandırdı. Bu makale, gelecekte potansiyel barındıran en iyi altın destekli altcoin projelerini içeriyor.

HODL için en iyi altın destekli altcoin

Tether Gold

Tether, bir sonraki yıkıcı yatırım dalgasını yönlendirmek için altınla sabitlenmiş kripto para piyasasına da girdi. Altcoin projesi, 2020’de piyasaya sürüldü ve toplam piyasa değeri 160 milyon dolara yükseldi. İsviçre kasalarındaki altın rezervleri ile Tether Gold, kriptolarını fiziksel altınla değiştirmek veya nakit olarak kullanmak için çeşitli hizmetler sunar. Yatırımcılar, AUXt’lerini tutan cüzdan adresini girerek altınlarını tanımlayabilirler.

Meta Gold

Avustralyalı teknoloji girişimi Meta Gold, merkezi olmayan altın tokenini için Algorand ile ortaklık kurdu. Meta Gold, altın oranı için şirketin platformu üzerinden satın alınabiliyor. Satıcının tokenizasyon yoluyla anında altın işlemi ve ödeme yapmasına olanak tanıyan mevcut altın tedarik zincirine entegre edilmiştir. Bir özelliği daha, platformun hem sanal altın hem de fiziksel altın ticareti yapma olanağı sunmasıdır.

AABB Gold Token (AABBG)

AABBG, altına sabitlenen altcoin piyasasındaki son projelerden biridir. Sanal token, bir dizi fütüristik avantajla birlikte geliyor. Dijital ağda tokenlerin varlığını sağlayan madenden tokene altın destekli bir formatı takip eder. Şirketin madencilik üretim segmentinden AABBD tokenini %100 destekleyen fiziksel altın varlıklarını doğrular.

Anthem Gold

Anthem Vault Inc. tarafından geliştirilen Anthem Gold, her biri bir gram fiziksel altınla desteklenen token sunar. Altın tamamen sigortalıdır. Ayrıca banka dışı bir operatörde güvenli bir şekilde saklanmaktadır. Kripto para Nisan 2019’da piyasaya girdi ve Anthem Gold Edge Wallet’de mevcut.

Gold Coin (GLC)

Gold Coin, Digital Gold LTD tarafından geliştirilen bir ERC-20 tokendir. Altcoin, ekonomik özgürlüğün desteklenmesine inanan bir grup gönüllü tarafından inşa edildi ve yönetiliyor. Yatırımcılar GLC tutarken, iki dakikalık onay hızları gibi benzersiz özelliklere erişebilir. Bu da GLC’yi tüm altına sabitlenmiş tokenlerin en hızlı işlemi haline getiroyr. GLC ayrıca, satın alınan her altın için özel bir Goldcoin Wallet sunar. Ayrıca işlem ücreti yoktur. Bu da yatırımcıların altınlarını satın almalarını ve tutmalarını son derece kolaylaştırır.

Perth Mint Gold Token (PMGT)

PMGT olarak bilinen Perth Mint Gold Token, piyasadaki en güvenilir altın sabitli altcoin projelerinden biridir. Dikkat çekici bir şekilde, PMGT, Avustralya hükümeti tarafından resmi olarak kabul gördü. Batı Avustralya’nın Perth Mint’i tarafından oluşturulan dijital altın, gerçek altın blokları ile kefildir ve şirket ayrıca her satın alımın kanıtı olarak dijital altın sertifikaları sağlar. Ayrıca, PMGT, yatırımcılar arasında kolay saklama, daha az saklama ve sigorta ücretleri ve rekabetçi ve uygun maliyetli alternatifi ile ünlüdür.

PAX Gold (PAXG)

Güvenilir bir Amerikan şirketi olan Pax Gold tarafından piyasaya sürülen PAXG, bir Londra Sağ Teslimat altın çubuğunun bir onsunu temsil eder. 2019 yılında piyasaya sürülen PAXG, Londra Külçe Piyasası Birliği’nin onaylı depolama tesislerinden biri olan Brink’in kasalarında saklanmaktadır. Altına sabitlenmiş kripto paranın kurucuları, altın satın almayı kolay ve en önemlisi dijital hale getirmek için PAXG’yi geliştirdi. PAXG’yi satın alarak, token sahipleri altının bir kısmının tam mülkiyetine sahip olurlar ve onu ticaret amacıyla da kullanabilirler.

AurusGOLD (AWG)

AWG olarak da bilinen AurusGOLD, LBMA sertifika rafinerilerinden 1 gram %99,99 altın ile teminatlandırılmış ve karşılığında itfa edilebilen altın destekli bir tokendir. Sürdürülebilir dijital altın tokeni, istikrarsız fiat para birimlerine alternatif olarak veya altına yatırım yapmanın en erken yolu olarak kullanılabilir. AWG, AWG ve külçe altın piyasaları arasında arbitraj yapabilen altın yatırımcıları tarafından üretiliyor. Aynı zamanda veAWG’nin fiyatını spot katlama fiyatı ile aynı hizada tutuyor.

DigixGlobal (DGX)

DigixGlobal, altınla sabitlenmiş DGX token sağlayan Singapur merkezli bir şirkettir. DGX tokeni 1:1 oranında desteklenmektedir. Piyasa değeri 1.183.867 doolardır. Her token 1 ons altını temsil eder. Altın, bu listedeki diğer projelere kıyasla benzersiz bir katma değer olan Singapur ve Kanada’da saklanır. Dünyanın iki bölgesinde depolama lokasyonlarına sahip olarak, sadece tek bir lokasyona sahip olmanın riskleri azaltılmaktadır.

Cash Telex (CTLX)

Cash Telex, çeşitlendirilmiş bir altın, gümüş, elmas ve gayrimenkul fonuyla bağlantılıdır. Bir Cash Telex bir gram altına eşittir. Altının tamamı tamamen sigortalıdır. Aynı zamanda denetlenir, ayrıca kamuya açık olarak doğrulanabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir