Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$58.861
% 1.27
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 58.861
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

İşte Balinaların Zulaladığı Altcoin’lerin Listesi!

Bu hafta, kripto para piyasasına kırmızıya boyanırken Ethereum balinaları ender rastlanan satın alımlar gerçekleştirdi. WhaleStats verilerine göre, en büyük ETH balinaları Bitcoin (BTC) satarken cüzdanlarını bir metaverse coin ile konsolide ediyor. APE, SHIB, FTT veya SAND gibi tipik balina token’lerinin yanı sıra, geçtiğimiz 24 saat içinde balinalar popüler bir altcoin projesine milyonlar akıttı.

Balinaların en çok satın aldığı 10 altcoin

WhaleStats tarafından sağlanan veriler, en büyük 1.000 Ethereum balinasının son 24 saatlik zaman diliminde USDT, DAI, USDC ve BUSD gibi stablecoin’lerde işlem yaptığını gösteriyor. Ethereum (ETH), 1,3 milyon dolarlık satın alımla ilk sırada yer alırken, stablecoin’ler bu sürede yaklaşık 2. milyon dolarlık işlemde yer aldı. Listenin ilerleyen sıralarında, Ethereum tabanlı popüler DEX platformu Uniswap ve BYAX destekli NFT coin APE’i görmek mümkün. Balinalar, son 24 saat içinde sırasıyla 23 ve 18 bin dolarlık UNI ve APE satın aldı. FTX borsasının yerel kripto para birimi FTT token, 11 bin dolar ile listeyi sonuncu sırada tamamlıyor.

Yukarıdaki altcoin projeleriyle birlikte listenin genel görünümü aşağıdaki gibi.

  1. Ethereum (ETH)
  2. Tether (USDT)
  3. DAI (DAI)
  4. USD Coin (USDC)
  5. UniSwap (UNI)
  6. Binance USD (BUSD)
  7. Apecoin (APE)
  8. MXC Token (MXC)
  9. dYdX (DYDX)
  10. FTX Token (FTT)

En çok satın alınan küçük hacimli kripto paralar

Aşağıdaki WhaleStats tablosu, 5-15 milyon dolar aralığında hacme sahip, balinalar tarafından en çok işlem gören altcoin’leri gösteriyor. Geçen haftadan bu yana, DOS, PAR ve COMBO dev cüzdanlarda işlem gören tipik toke’ler oldu. Bu projeler stablecoin, likidite havuzu, staking ve benzerleri gibi çeşitli işlevsellikler sunar. Dolar karşısında Bitcoin ve Ethereum fiyatı üzerinden komisyonsuz vadeli işlem sözleşmeleri sağlayan DigitexFutures, listeyi dokuzuncu sırada tamamlayan popüler balina token’lerinden.

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız yukarıdaki altcoin’ler ile birlikte listenin genel görünümü:

  1. Rupiah Token (IDRT)
  2. SideShift Token (XAI)
  3. Thales DAO Token (THALES)
  4. XIDR (XIDR)
  5. Furucombo (COMBO)
  6. PAR Stablecoin (PAR)
  7. DOS Network Token (DOS)
  8. Fees.wtf (WTF)
  9. DigitexFutures (DGTX)
  10. WiBX Utility Token (WBX)

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir