Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.886
% 1.28
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.886
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Bu Altcoin Yeni Ortaklık Duyurdu: NFT Piyasasına Giriyor!

Birçok teknoloji şirketinde olduğu gibi, Bolt da sanal ticaretin küresel olarak önem kazandığını algıladıktan sonra kripto piyasasına katılmak istiyor. Yakın tarihli duyuruya göre, ödeme odaklı fintech işletmesi Bolt Financial, bir altcoin projesine 1,5 milyon dolarlık yatırım yaptı.

Bolt Financial, Wyre Payments’ı 1,5 milyon dolara satın alıyor

Bolt, pazar talebini karşılamak için NFT’lere yöneldi. Raporlara göre şirket, hizmetlerini kripto ödemeleri ve API geliştirme için bir platform olarak öne çıkan Wyre üzerinden sunacak. Duyuru, şirketler arasındaki birleşmenin kesin tarih belirtilmese de 2022 yılına kadar gerçekleşeceğini gösteriyor.

Diğer detayların yanı sıra Bolt, kripto hizmetlerini dijital hırsızlığı önleyen hızlı bir tazminat sistemine karşılık gelen CheckoutOS ile sunuyor. Bu gelişme, benimsenmesi derinleştikçe dolandırıcılığın arttığını göz önünde bulundurarak kripto kullanıcıların ihtiyaç duyduğu bir ortaklık. İşbirliği aynı zamanda yeni kripto ve NFT alıcılarının güvenli, erişilebilir ve modern bir sistem kullanmasını sağlayacak. Çeşitli Amerikan gazetelerine göre, Estonya’daki teknoloji şirketi, şirkete yaklaşık 1.500 milyon dolar yatırım yapacaktı. Ancak şirketler arasında yapılan sözleşmeye ilişkin resmi bir açıklama henüz onaylanmadı.

Bolt, altcoin ödemelerine öncelik veriyor

Ortaklığın ardından Bolt, müşterilerinin ürünleri için ödeme yapabileceği en uygun token ile işlem yapmalarına izin vererek altcoin piyasasını ve NFT’leri daha da kullanışlı hale getiriyor. Ancak lider teknoloji şirketi, insanların Wyre’ın özel uygulama programlama ara yüzü ile NFT’leri edinmelerine izin verecek. Teknoloji şirketinin CEO’su, bu ortaklığın tüm kripto endüstrisini keşfetme isteklerini yerine getirdiğini söylüyor.

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız son anlaşma ile kripto ve NFT piyasası Avrupa’da güç kazandı ve binlerce vatandaş arasında öncelik haline geldi. Teknoloji şirketinin yıl içinde pilot testler başlatması ve ardından kripto hizmetinin resmi lansmanını duyurması bekleniyor. Wyre, yeni geliştirmeleri sırasında keyifli bir deneyim yaşaması için yeni ortağına tüm desteği sunacaktır. Sonunda Wyre, hedeflerle ilişkili yeni API’ler de yayınlayacak. Bolt kripto alanında arıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir