Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.431
% 1.90
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.431
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Inspect (INSP) Nedir? Ne İşe Yarar?

Inspect

Inspect (INSP), Twitter üzerine kurulmuş bir sosyal medya katman 2 projesidir. Twitter üzerindeki NFT profil resimli kişileri tespit eden, profil resmindeki ilişkili NFT projesi hakkında topluluk metrikleri ile kapsamlı bilgiler sağlar. Kullanıcılar 15.000’den fazla kripto projelerini doğrudan Twitter üzerinden zahmetsizce takip edebilir, etkileşimde bulunabilir, keşfedebilir ve takas edebilir.

Inspect Nasıl Çalışır?

Kripto projelerinin genellikle topluluk için bilgi vermesi, anlaşmalar gibi detayların paylaşıldığı Twitter’daki yaratılan kargaşa ve karışıklığa çözüm olarak geliştirilmiştir. Bu sayede kullanıcılar, 15.000’den fazla kripto proje ve NFT’ye doğrudan Twitter üzerinden sadece bir uzantı ile ulaşabilir.

INSPECT (INSP) NEDIR?

Inspect Ekosistemi ve Ürünleri

  • Inspect Web Application: Kripto dünyasındaki projeler, NFT’ler ve DeFi’lara daha detaylı ve kapsamlı bakabileceğiniz bir site.
  • Inspect Mobil Uygulaması: Kendinize göre şekillendirebileceğiniz, NFT ve kripto projelerini takip edebileceğiniz uygulama.
  • Inspect Chrome Uzantısı: Gerçek zamanlı verileri anlık alabileceğiniz web uzantısı.
  • Inspect API: Geliştiricilerin Inspecti kendi projelerine dahil edebileceği bir API anahtarı.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Inspect Yatırımcıları

Inspect, yatırım turları ve satışlardan toplamda 2.57M$ fon toplamayı başardılar. Yatırımcıları arasında dikkat çeken şahıs ve şirketler arasında Polygon Ventures, Avalanche, Algorand ve Memcoin CEO’su bulunuyor. Detaylı liste aşağıdaki gibidir.

INSPECT (INSP) NEDIR?

Inspect IDO’su

3 farklı satıştan toplamda 1.47M$ gelir elde etmeyi hedefliyor. Satışlar aşağıdaki gibidir:

Dao Maker üzerinden gerçekleştirilecek IDO satışında toplamda 120 milyon adet token satılacak ve bu satışlardan toplamda 1.4M$ gelir elde edilecek. Bu tokenlerin ilk ay %10’u serbest bırakılacak, geri kalan miktar ise 2 ay kilitli kalacak ve sonrasında aylık %5 oranında dağıtılacaktır.

Inspect Nedir?

Stratejik olarak baktığımızda ise:

Gerçekleşen satış miktarı 100 milyon adet ve bu satıştan 1.1M$ gelir sağlandı. Token açılımlarında ilk ay %10, 2 ay kilitli kalacak ve sonrasında aylık %5 şeklinde açılımlar gerçekleşecek.

Inspect (INSP) Nedir?

Bybit üzerinde gerçekleşen IEO satışında 2 milyon adet token ayrılmış ve bu satıştan 30.000$ gelir elde edilecek. Toplamda 150 bilet bulunacak ve bu biletler 200$USDC’lik alım haklarına sahip olacak. Bu satış %100 açık bir şekilde gerçekleşecek.

Bybit üzerinden ön satışa katılmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  • Coinmühendisi Bybit referans linkinden üye olun.
  • Hesabınızda KYC onayını tamamlayın.
  • Ana sayfadan Web3 Kısmına basın ve bir cüzdan oluşturun.
  • Bu cüzdanda Ethereum ağında 300USDC bulundurun.
  • Sonrasında IDO kısmına gelerek katılım sağlayabilirsiniz.

Anlık görüntü alma süresi ise 3 Aralık 7:00 – 6 Aralık 7:00 arasındadır. Bu süre içinde belirtilen adımları takip ederek ön satışa katılabilirsiniz.

Inspect Yol Haritası

Bu ön satış sonrası listeleme ile 2023 Q4 hedefini gerçekleştirecek. 2024 Q1’de Inspect Pro ürününü yayımlayacak, 2024 Q2’de Grup protokolleri ve Transact sistemlerini, 2024 Q3’de ise mobil uygulamalarını yayımlayarak tam anlamıyla faaliyete geçecekler.

Inspect Nedir?

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir