Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.036
% 1.19
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.036
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Dev Şirket, DeFi Stratejisi İçin Securrency’yi Satın Aldı!

Securrency

Securrency satın alımı, dev şirketin DeFi hedefini güçlendiriyor! Depository Trust & Clearing Corporation (DTCC), finansal piyasalar için takas hizmetleri sunan bir Amerikan finansal hizmetler şirketidir. Wall Street‘in finansal ekosistemine büyük katkı sağlayan bir kuruluş olarak tanınır. DTCC, merkeziyetsiz finans (DeFi) sektöründeki büyümeyi yakından takip etmek ve güçlendirmek amacıyla stratejik bir adım atmış ve blockchain teknoloji firması Securrency’yi satın aldığını duyurmuştur.

Dikkatinizi çekebilir: Binance, Avrupa İçin Visa Kart Hizmetini Bitiriyor

Bu anlaşma, Securrency’nin DTCC’nin tamamen sahip olduğu bir yan kuruluş haline gelmesi sonucunu doğurmuş ve bundan sonra DTCC Digital Assets (Djital Varlıklar) olarak faaliyet gösterecektir.

Securrency, eski State Street kripto yöneticisi Nadine Chakar tarafından yönetilmekte ve müşterilere gerçek dünya varlıklarını tokenleştirmeleri için güçlü bir platform sunma konusunda uzmandır. Şirket ayrıca, sektörün en kapsamlı ve patentli uyumluluk teknolojilerinden birine sahip olduğunu iddia etmektedir.

Raporlara göre, DTCC’nin Securrency’yi 50 milyon dolar karşılığında satın aldığı belirtilmektedir.

DTCC’nin basın açıklamasına göre, bu satın alma işlemi, kurumsal DeFi’nin gücünü artırmak ve kurumsal dijital varlık platformunun hızlı gelişimine katkıda bulunmak amacıyla önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir.

Securrency CEO’su Nadine Chakar işbirliğinin heyecan verici olduğunu belirterek, “DTCC ile güçlerimizi birleştirirken, sermaye piyasalarının dijitalleşmesinin inovasyonun öncüsü olduğu bir geleceği desteklemek için DTCC’nin altyapı yeteneklerini Securrency’nin teknolojisiyle birleştirmekten büyük bir heyecan duyuyoruz. Bu yetenekler, DTCC’nin dijital varlıkların kitlesel kabulü için kritik bir şekilde esnek ve ölçeklenebilir bir altyapı oluşturmak için sektörle işbirliği yapma fırsatı sunacak.” şeklinde açıklamada bulunmuştur.

Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmek İçin Buraya Tıklayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir