Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.996
% 2.06
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.996
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance, Avrupa İçin Visa Kart Hizmetini Bitiriyor

binance visa kart

Kripto piyasasında en çok kullanılan borsa olan Binance, Avrupa’daki Visa kart hizmetlerini sonlandırma kararı aldığını açıkladı.


Binance tarafından müşterilere gönderilen e-posta ile kart hizmeti sağlayan ortak kuruluşlarından biri olan Contis Financial Services’in kart vermeyi sonlandıracağını bildirdi. Contis Financial, Litvanya merkezli bir elektronik para kurumu olup Avrupa’nın 30 ülkesinde hizmet vermektedir.

Şirket, yapmış olduğu duyuruda Kart sahibi müşterilere kartlarını 20 Aralık tarihine kadar kullanmaya devam etme fırsatı tanıdığını da duyurdu. Bu Kart, kullanıcıların kripto paralarını harcarken daha fazla esneklik ve rahatlık sağlama amacı taşıyordu.

Kartın Avrupalı müşterilere 60 milyonun üzerinde çevrimiçi ve fiziksel mağazada kripto paralarını dönüştürme ve harcama imkanı sunduğu biliniyordu. Ayrıca Binance, bu kartla birlikte nakit iadesi bonusları da sağlıyordu.

Binance, regülatör baskılarına karşı çeşitli zorluklarla karşılaşmaya devam ediyor. Daha önce ödeme işlemcisi Paysafe, borsa ile olan ortaklığını sonlandırdığını açıklamıştı.

Yaşanan bu olay Binance için yaşanan aksiliklerden bir tanesi oldu, bu günlerde SEC ve regülatör baskısı kripto para piyasasının oldukça gündeminde.


Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmek İçin Buraya Tıklayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir