Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.082
% 2.00
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.082
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

FTX Müşterileri Dolandırıcı İçerikli Para Çekme Bildirimleri Alıyor!

FTX

FTX kullanıcıları, FTX Trading, West Realm Shires Services ve FTX EU tarafından gönderildiği iddia edilen yanıltıcı e-postalar aldıklarını bildirdi.

FTX kullanıcılarını hedef alan para çekme dolandırıcılığı hakkında önemli bir uyarı geldi. Twitter’da  borsanın alacaklılarının savunucusu olarak bilinen Sunil, bu tür kimlik avı dolandırıcılıklarına karşı kullanıcılara dikkatli olmalarını söyledi.

Sunil’in paylaştığı mesajda, çevrimiçi dolandırıcıların sürekli olarak değişen taktiklerine vurgu yapılıyor.

Bu e-postalar, alacaklıların varlıklarını anında çekebilmeleri için beklemeyi ve yasal süreçleri atlamayı teklif ederek sahte bir avantaj sunuyor.

Özetle, FTX kullanıcılarına, bu tür dolandırıcılıklara karşı dikkatli olmalarını söylüyor. Ayrıca şüpheli bağlantılardan uzak durmaları konusunda uyarıda bulunuluyor. Sahte e-postalara karşı dikkatli olmak her zaman gereklidir. Sonuçta burası kripto piyasası!

Sahte e-postanın bir örneği:

FTX Trading Ltd., West Realm Shires Services Inc. ve FTX EU Ltd.’nin değerli öncelikli müşterilerine 20 Ekim 2023’ten itibaren özel bir fırsat sunmaktan heyecan duyuyoruz. Öncelikli müşteri olarak artık bu fırsattan yararlanabilirsiniz. FTX platformundaki varlıklarınızın para çekme işlemini gerçekleştirin ve bunları doğrudan cüzdanınıza yatırın, böylece her türlü bekleme süresi ve mahkeme sonuçlarını beklemekten kurtulmuş olun.

E-posta, borsanın eski CEO’su Sam Bankman-Fried ile süren hukuki anlaşmazlıklar nedeniyle varlıklarını  çekmek isteyen kullanıcıları hedefliyor.

Dolandırıcılık; alacaklıların, müşteri mülkiyeti anlaşmazlıklarının çözümünü duyurmasından kısa bir süre sonra ortaya çıktı.

Bunun yanında ,iflas mahkemesinden onay bekleyen revize plan, FTX‘in küresel müşteri tabanı için önemli bir rahatlama getiriyor. Teklif, müşterilere dağıtılabilir değerin yüzde 90’ından fazlasını geri kazandırma hedefiyle önemli bir adım olarak öne çıkıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir