Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.992
% 1.13
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.992
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Cristiano Ronaldo’ya Binance NFT’leri Dolayısıyla Dava Açıldı!

cristiano ronaldo nft binance dava

Cristiano Ronaldo’nun Binance bağlantılı NFT’lerinin kripto borsasında kayıtsız menkul kıymetlere yapılan yatırımları teşvik ettiği iddia ediliyor.


Profesyonel futbol yıldızı Cristiano Ronaldo, şu anda hukuki sorunlarla karşı karşıya olan kripto borsası Binance’in tanıtımından etkilenen davacılar tarafından açılan toplu dava ile karşı karşıya kaldı.

27 Kasım’da Florida Bölge Mahkemesi’ne sunulan başvuruda, Ronaldo’nun iddia edildiğine göre “Binance ile işbirliği yaparak kayıtsız menkul kıymetlerin teklif ve satışını teşvik ettiği, buna yardımcı olduğu ve/veya aktif olarak katıldığı” belirtiliyor.

Ronaldo, 2022’nin ortalarında Binance ile çok yıllı bir ortaklık kurarak kendi nonfungible token’larının (NFT) serisini tanıtmıştı. Yapılan şikayette, Cristiano Ronaldo’nun NFT’lerine kaydolan kullanıcıların, Binance’in BNB’si de dahil olmak üzere kayıtsız menkul kıymetler olduğunu iddia ederek, Binance’i başka amaçlar için kullanma olasılıklarının daha yüksek olduğunu savunuyorlar.

Bu durum, Ronaldo’nun NFT tanıtımının, Binance’in itibarına ve kullanıcılarının yatırım kararlarına etkisi hakkında ciddi endişelere yol açtı. Ronaldo’nun kripto dünyasıyla olan ilişkisi, hukuki bir çatışmanın eşiğinde olduğunu gösteriyor ve kripto topluluğunu yakından ilgilendiriyor.

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir