Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.654
% 0.81
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.654
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Injective Protocol (INJ) Coin Nedir?

Injective Nedir

Selam! Bugün sizlere, blokzincir teknolojisiyle ilgili son gelişmelerden biri olan “Injective Protocol” projesinden bahsedeceğiz. Bu projenin hedefi; geleneksel finans sektöründeki merkezî yapıların yerini alarak, herkes için erişilebilir, açık ve şeffaf bir finansal sistem oluşturmak olduğunu sizlere söyleyebiliriz. Peki, Injective Protocol adlı projenin arkasındaki fikirler ve teknolojiler nelerdir? Gelin, birlikte öğrenelim ve bu heyecan verici projenin ne tür fırsatlar sunabileceğini keşfedelim.

Injective (INJ) Coin Nedir?

Injective, finans için geliştirilmiş bir blokzincir ağıdır. Merkezi olmayan spot ve türev borsaları, tahmin piyasaları, borç verme protokolleri ve daha fazlası dahil olmak üzere yeni nesil DeFi uygulamalarına güç veren, açık ve birlikte çalışabilen katman-1 blokzincir ağıdır.

Injective Protocol, uygulamaların kullanabileceği güçlü temel finansal altyapı unsurları sunan tamamen merkezi olmayan MEV dirençli bir zincir içi emir defterine sahiptir. Bu altyapı, spot, sürekli, vadeli işlemler ve opsiyonlar gibi tüm finansal piyasa türlerinin zincir üzerinde yer almasına imkân tanır. Ayrıca, Ethereum, IBC özellikli blokzincirleri ve Solana gibi EVM olmayan zincirlerle uyumlu olan merkezi olmayan çapraz zincir köprüleme altyapısı da mevcuttur.

inj coin nasıl satın alabilirim inj coin yorum injective protocol nedir

Injective’in Avantajları Nelerdir?

▪  Layer-1 akıllı sözleşme blok zinciri: Injective, sıfır gaz ücreti talep ederken ultra yüksek hızlara ulaşabilen, son teknoloji ürünü olan zincirler arası geçişi sağlar.

▪  Zincirler arası ticaret ve getiri üretimi:
Injective, Cosmos ve Ethereum gibi farklı katman-1 blokzinciri ağlarında çok çeşitli ticaret ve getiri yaratma faaliyetlerini destekleyebilmektedir.

▪  Topluluk odaklı ağ yönetişimi
: Injective, tüm yeni inovasyonların Merkezî Olmayan Özerk Organizasyon (DAO) yapısı tarafından oylandığı merkezi olmayan topluluğu tarafından yönetilmektedir.

▪  Öncülük eden birlikte çalışabilirlik:
Injective, “Etheruem, Cosmos, Solana” ve çok daha fazlasına yerel bağlantıları olan en birlikte çalışabilir blokzinciridir.

▪  Tamamen Özelleştirilebilir:
Ürünlerinizi, kullanım durumunuza uyacak şekilde herhangi bir parametreyi hızlı bir şekilde değiştirme yeteneği ile gönderebilirsiniz.

▪  Çevre Dostu:
Injective’in Tendermint PoS mutabakat mekanizması sayesinde %99 daha düşük karbon salınımı sağlar.

Injective’in Teknik Altyapısı Nasıldır?

Injective, dört aşağıda verilen dört adet ana bileşenden oluşmaktadır.

➝  Injective Zincir düğümleri
➝  Injective’in köprü akıllı sözleşmeleri ve orkestratörü
➝  Injective API düğümleri
➝  Injective dApp’ler ve araçlar

Teknik görünümün görseli aşağı kısımda yer alıyor.

Injective Protocolün teknik altyapısı nasıldır

Injective Köprüsü

⁃  Injective, Ethereum’un yanı sıra herhangi bir IBC özellikli blokzinciri ile merkezî olmayan bir çapraz zincir köprüleme altyapısı sağlar.

⁃  Injective’in Ethereum köprüsü merkezî değildir ve Injective zincirinin doğrulayıcıları tarafından güvence altına alınmıştır. Injective, özel “peggy köprü” sistemi tarafından desteklenmektedir ve standart ERC-20 aktarımlarını desteklemenin ötesinde, rastgele verilerin aktarımını da destekleyerek Ethereum ile yeni çapraz zincir yürütme ve akıllı sözleşme birlikte çalışabilirlik yetenekleri sağlar.

  Ayrıca, IBC özellikli bir blok zinciri olarak, IBC özellikli diğer blok zincirleriyle çapraz zincir köprülemeyi destekleyerek geliştiricilerin ve kullanıcıların yüzlerce diğer blok zincirindeki varlıklara erişmesine olanak tanır.

Injective’in Veri Katmanı

Injective API düğümleri, harici istemciler için merkezî olmayan bir veri katmanı görevi görür. Her Injective API düğümü, bu  blokzincir ağındaki verileri gerçek zamanlı olarak indeksler. Aşağıdakiler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere çeşitli kullanım durumlarında kullanıma hazır uyumlu yüksek performanslı, düşük gecikmeli API’ler sağlar.

  Borsalar gibi uygulamalar için kullanıcı arayüzleri barındırma.
 Programatik ticaret ve yüksek frekanslı piyasa yapıcılığı.
▪  Çeşitli dApp’ler, analitik arayüzler, blok kaşifleri ve daha fazlası…

İşlem Aktarım Hizmeti;

Ek olarak, Injective API düğümleri isteğe bağlı olarak, uygulamaların kullanıcılara Injective’in ücret delegasyon mekanizması aracılığıyla sıfır gaz ücreti ödenmiş işlemler gönderme olanağı sağlamasına olanak tanıyan bir işlem aktarım hizmeti sağlayabilir.

inj coin yorum
INJ Coin Piyasa İstatistikleri

Injective (INJ) Jeton Tahsisi

inj coin tokenomic bilgileri

 

Gerçekleştirilen Olay INJ Miktarı
Binance Launchpad Satışı Toplam Arzın %9’u
Tohum Satışı Toplam Arzın %6’sı
Özel Satış Toplam Arzın %16,67’si
Takım Toplam Arzın %20’si
Danışmanlar Toplam Arzın %2’si
Ekosistem Geliştiricileri Toplam Arzın %36,33’ü
Topluluk Büyümesi Toplam Arzın %10’u

INJ Coin Satış Verileri

  Injective’deki yakma açık artırmaları özellikle benzersizdir çünkü dApp’lerden toplanan tüm ücretlerin %60’ı her hafta bir geri satın alma ve yakma mekanizması aracılığıyla açık artırmaya çıkarılmaktadır. Bu da INJ arzının zaman içinde önemli ölçüde azalmasını sağlar. INJ yakma açık artırması, tüm Injective ekosistemi için değer tahakkuk etmesine yardımcı olması açısından benzersizdir. Şu anda Injective, sektördeki en yüksek token yakma oranına sahiptir.

Gerçekleştirilen Olay INJ Miktarı
Tohum Satış Tahsisi 6,000,000 INJ
Tohum Satış Tahsisi Fiyatı 0.0833 USD / INJ
Tohum Satışından Elde Edilen Tutar 500,000$
Özel Satış Tahsisi 16,666,667 INJ
Özel Satış Tahsisi Fiyatı 0.1800 USD / INJ
Özel Satıştan Elde Edilen Tutar 3,000,000 USD
Launchpad Satış Tahsisi 9,000,000 INJ
Launchpad Satış Tahsisi Fiyatı 0.4000 USD / INJ
Launchpad Satışından Elde Edilen Tutar 3,600,000 USD
Launchpad Satış Tarihi 19 Ekim 2020

 INJ Coin Nasıl Satın Alabilirim?

INJ Coin’i ömür boyu %20 komisyon indirimli satın almak istiyorsanız, Binance ve aşağıda listeli olan diğer borsalardan satın alabilirsiniz.

➔ Gateio
➔ KuCoin
Coinbase
Bybit
➔ Bitget

Telegram kanalımıza katılarak, her gün güncellenen haberlerle birlikte projeler hakkında daha detaylı bilgiler edinebilir, son dakika haberlerine hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra, herkese açık bir şekilde sohbet edebileceğiniz Telegram kanalımız da mevcuttur.

YouTube kanalımızda, blokzincir teknolojileri hakkında eğitim videoları ve kripto para birimi dünyasındaki en son gelişmeler hakkında video içeriklerimiz mevcuttur. Ayrıca Twitter hesabımızda da projeler hakkında en son bilgileri ve güncellemeleri paylaşıyoruz.

İçeriğimizi takip ettiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir