Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.209
% 0.97
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.209
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Injective (INJ) Ağ Yükseltmesini Duyurdu! İşte Önemli Seviyeler!

Injective Upgrade

Injective (INJ), tarihindeki en büyük ana ağ yükseltmesinin birkaç hafta içinde yayınlanacağını duyurdu. Paylaştığı gönderide “Dünya buna hazır değil.” ifadelerini kullanan Injective ekibi, dikkatleri üstüne çekti. İşte sizler için hazırladığımız INJ teknik analiz ve önemli seviyeler!

INJ Teknik Analiz ve Önemli Seviyeler:

Inj grafik

$INJ, saatlik grafikte kanal yapısı oluştuğu görülmekte. Fiyat kanalın üst bandını 4 kez, alt bandını ise 3 kez test etti. Kanalın alt bandı olan $14.21 seviyesinden aldığı son tepkiden sonra fiyat yüksek tepelere ve yüksek dipler yapmaya başladı. 30 Kasım 2023 Perşembe günü bulunduğu düşüş trendini ve direncini de kırarak $18.376 seviyesine kadar yükseliş gösterdi.

Birkaç hafta içinde yayınlanması beklenen büyük ağ güncellemesi ile INJ fiyatında güzel bir artış görülebilir. Fiyatın gerilemek isteyebileceği ilk önemli destek seviyesi, düşen trend çizgisinin de kırılma bölgesi olan $17.24-$17.50 seviyesi. Fiyat bu destek seviyesini de kaybederse bir alt destek bölgesi olan $16.47-$16.79 seviyesine gerilemek isteyebilir.

Fiyatın yükseliş ivmesine devamı için kırması gereken ilk önemli direnç noktası olarak $18.70 seviyesi bulunuyor. Alt desteklerden alım yapan yatırımcılar, bu bölgede kâr almayı düşünebilir. Fiyatın bu bölgeden sonra karşılaşacağı direnç olaraksa $19.20 seviyesi bulunuyor.

Injective hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar için BURAYA tıklayarak yazımıza göz atabilirsiniz.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için BURAYA tıklayarak bizleri Google News üzerinden takip etmeyi unutmayın!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version