Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.662
% 1.05
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.662
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Illuvium, 3. Blockchain Oyununun Çıkışıyla 2023’e Merhaba Diyor !

Avustralya merkezli blockchain oyun stüdyosu Illuvium, Zero’nun alfa sürümünü yayınlayacak.

Illuvium‘un arazi NFT’lerinin sahipleri, yarından itibaren Illuvium Zero’ya erişebilecekler. Mobil ve PC’de yaklaşık 6.500 Illuvium arazi NFT sahibine açık olan Zero, ekibin mevcut iki oyununa dahil oluyor. Canavar savaşçısı Illuvium: Arena ve ikincisi Aralık ayında piyasaya sürülen açık dünya Illuvium: Overworld, beta test aşamasında. Üçüne de erişim 2023’ün ortasında tamamen halka açmayı bekliyor.

Zero, oyuncuların kendi “dijital endüstriyel komplekslerini” geliştirip yönetebilecekleri bir inşaat oyunu. Özellikler arasında, arazi NFT sahipleri çıkardıkları yakıtlar neticesinde bunları oyunun pazarında satarak NFT’lerinden kazanç elde edebilecekler.

Is The Illuvium Game Ever Coming Out - Why Battle Infinity is Better - Business 2 Community

ImmutableX’in blok zincirinde Unreal Engine 5 kullanılarak oluşturulan Avustralya merkezli Illuvium, blok zinciri olmayan oyunlarla rekabet edebilecek bir ürün geliştirmek istiyor.

2023’de adından çok fazla söz ettirecek Metaverse projeler hakkında detaylı bilgi için yazımızı okuyabilirsiniz.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir