Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.427
% 0.48
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.427
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Huobi, Bulut Cüzdanı Platformunu Kapatıyor

Huobi Bulut Cüzdan

Kripto para borsası Huobi, Mayıs 20223’te Cloud Wallet (Bulut Cüzdanı) platformunu durduracağını açıkladı.

Huobi destek sayfasında yapılan bir duyuruya göre, Huobi Cloud Wallet platformu ‘stratejik ürün ayarlamaları nedeniyle durduruluyor. Bulut Cüzdanı kullanmaya devam eden kullanıcılar, kripto para ve NFT’leri ana Huobi hesaplarına veya diğer cüzdan adreslerine aktarmaya teşvik edilmekte.

Huobi Cloud Wallet’ın para çekme ve aktarma işlevleri önümüzdeki üç ay boyunca çalışacak, ancak kullanıcılar dijital varlıkları Cloud Wallet’larına aktarmamaları konusunda uyarılıyor. Huobi Cloud Wallet’ın resmi kullanımdan kaldırılma tarihi 13 Mayıs 2023’tür.

Platform, Huobi Group’un 200 milyon dolarlık yatırımının ardından Mayıs 2022’de iToken olarak yeniden tescill almıştı. Huobi Cloud Wallet, ilk olarak Ekim 2021’de Huobi Wallet’ın bir özelliği olarak piyasaya sürülmüş ve dijital varlıkları özel anahtarlar olmadan yönetmelerine olanak tanıdı.

Cloud Wallet, bir saklama cüzdanı hizmetinin sağlanması, Merkezi Olmayan Finans (DeFi) uygulamalarına ve hizmetlerine daha kolay erişim sağlamayı amaçlıyordu.

Platform, üçüncü taraf bir yönetim sisteminin kullanıcı özel anahtarlarını emanet olarak tutmasıyla, kullanıcıların özel anahtarları yönetmek zorunda kalmadan token tutmalarına olanak sağladı.

Huobi borsası, Justin Sun tarafından satın alınmasından sonra 2023 yılının başlarında borsa platformunda listelenmelerini sürdürmek için bir dizi ön koşulu ihlal eden 33 farklı tokenı delist etti. Aynı zamanda şirket Ocak ayı içerisinde iş gücünü %20 oranında azalttı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version