Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.438
% 2.79
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.438
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Paxos, BUSD İhracını Durdurma Kararı Verdi

busd

Blcokchain şirketi Paxos, BUSD basımını durduracağını ve bu konuda Binance ile iş birliğini sonlandıracağını duyurdu.

Kripto sektöründe BUSD üzerinden devam eden FUD, yatırımcıları tedirgin etmeye devam ediyor. Son olarak New York Finansal Hizmetler Departmanı’nın Paxos Trust’a  BUSD ihracını durdurma emri verdiği aktarılıyor.

Düzenleyici kurum daha önce düzenleyicinin şirketlere planlanan yaptırım eylemini bildiren bir mektup ile uyarıda bulunmaktaydı. Uyarıda Binance USD’nin kayıt dışı bir menkul kıymet olduğu iddia ediliyor.

NYDFS’nin Paxos’tan BUSD tokeninden daha fazla basımını durdurmasını istedi. Binance’den yapılan açıklamaya göre, Paxos ürünün itfalarını yönetmeye devam edecek.

SEC, kripto stake hizmetlerinin daha geçen hafta menkul kıymetler yasasını ihlal ettiğini ilan ederek Kraken’i stake teklifini tamamen kapatmaya zorladı. Coinbase, stake ürünlerinin menkul kıymet olmadığını iddia ederek mücadeleye devam ediyor.

BUSD

Binance CEO’su CZ, son çıkan FUD ile ilgili Twitter üzerinden açıklamada bulundu. CZ yaptığı açıklamada eğer BUSD mahkemeler tarafından menkul kıymet olarak kabul edilirse, kripto sektörü üzerinde derin etkisi olacağını söyledi.

“Binance $BUSD’u desteklemeye devam edecek. Kullanıcıların diğer stabilcoinlere geçmesi muhtemel. Buna göre coinlerde ayarlama yapacağız mesela BUSD paritelerini azaltmak gibi aynı zamanda BUSD piyasa değeri zamanla düşeceğini öngörsekte fonlar güvende kalacak.”

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir