Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.218
% 4.10
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.218
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Kripto Para Borsaları Türkiye’de Yaşanan Deprem Felaketi Sonrası Destek Açıklamaları Yaptı !

Kripto Para Borsalarından, Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketleri sonrası yardım açıklamaları geldi !

Kahramanmaraş başta olmak üzere bir çok ilde Türkiye’yi yasa boğan depremlerin ardından, yabancı Kripto Para Borsaları ve bazı Türkiye temsilcilerinden yardım ve destek açıklamaları geldi.

Binance CEO’su CZ: “Kalbimiz depremden etkilenen insanlarla birlikte. Binance olarak nasıl yardım edebileceğimizi göreceğiz.”

GATE.IO borsasının kurumsal Twitter hesabından yapılan açıklamada, deprem bölgesine yollanacak yardım paketlerini hazırlamaya başladıkları, teslimatı ise yetkililerle koordineli bir şekilde yapacakları ifade edildi.

Bir diğer destek açıklaması ”KUCOIN” borsası ile geldi.Zor durumda kalanlar için bir çok yardım kuruluşu ile irtibatta olduklarını ve ihtiyaçların not halinde belirtilmesini istedi.

Kripto Para Borsası ”BITGET” resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, deprem yardımı olarak Bitget’in 1 milyon TL taahhüt ettiği belirtildi.

BitMEX borsası, Türkiye’deki depremden etkilenen bölgeler için Kızılay’a bağışta bulunacağını açıkladı. Geçmiş olsun dileklerini ileterek bu hafta yapılacak olan Trading yarışmasının gelirini  @Kizilay’a bağışlayacağını dile getirdi.

MEXC borsası Türkiye ekibi, deprem bölgesinde etkilenenlere yardımda bulunmak için 1.000.000 TL‘lik yardım paketini onayladı.

Bitfinex, Türkiye’de depremden etkilenenler için bir yardım paketi hazırladığını açıkladı.

Bybit borsasıda deprem sonrası kayıtsız kalmayan Kripto Para Borsaları arasında. Yapılan paylaşımda derin üzüntü duyduklarını belirten ekip, yardımların afet bölgesine ulaştırılmak üzere yola çıktığını ifade etti:

Huobi borsası ve $TRON Türkiye’ye 2 milyon TL yardım yapacaklarını açıkladılar.

 

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir