Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.673
% 0.70
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.673
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

HTX Hack Olayından Sonra Para Çıkışları Yoğunlaştı!

htx

Justin Sun’a bağlı kripto borsası HTX, Kasım ayında 30 milyon dolarlık bir güvenlik açığı sonrasında 258 milyon dolarlık bir kayıp yaşadı.


Son iki ay içinde, Justin Sun ile ilişkilendirilen HTX ve kripto borsası Poloniex ile HTX Eco Chain (HECO) köprüsü gibi diğer kuruluşlar toplamda dört kez saldırıya maruz kaldı.

İlk HTX saldırısı, borsanın yeni ismi ile yeniden markalaşmasının ardından iki haftadan daha kısa bir süre içinde gerçekleşti. Bilinmeyen bir saldırgan, 24 Eylül 2023 tarihinde yaklaşık 8 milyon dolarlık kripto parayı çalmıştı.

Kripto yatırımcıları, 22 Kasım’da meydana gelen bir güvenlik açığı nedeniyle borsanın hizmetlerinin durdurulması ve toplamda 30 milyon dolarlık bir kaybın yaşanmasının ardından, varlıklarını Huobi olarak bilinen kripto borsasından uzaklaştırıyor.

DefiLlama’nın verilerine göre HTX, hizmetlerine 25 Kasım ile 10 Aralık tarihleri arasında yeniden başlamasına rağmen, bu dönemde borsadan toplamda 258 milyon dolarlık net çıkış gerçekleşti.

Bu süreçte, Kasım 2023 kripto hırsızlıkları açısından son derece zorlu bir ay oldu ve bilgisayar korsanları ile kötü niyetli aktörler, toplamda 363 milyon dolar değerinde dijital varlık ile kaçtı.

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir