Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.485
% 2.73
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.485
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

HashKey Borsası Altcoin Listelemelerine Devam Ediyor!

hashkey-group-kripto-para-dunyasinda-yukselen-bir-unicorn

Hong Kong, kripto para dünyasında merkezi olma hedefine doğru ilerlerken, lisanslı kripto para borsası HashKey Borsası önemli adımlar atmaya devam ediyor. HashKey, profesyonel yatırımcılar için altcoin listelemelerine geçtiğimiz haftalarda da Chainlink (LINK), Aave (AAVE), Cosmos (ATOM), Lido DAO (LDO) gibi altcoinlerini eklemişti ve son olarak Maker (MKR) için listeleme açıkladı.

HashKey, 24 Kasım’da başlayacak olan MKR ticaretini duyurarak, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), USDT ve Avalanche (AVAX) gibi kripto paraların yanı sıra LINK, Aave (AAVE), Cosmos (ATOM), Lido DAO (LDO) için USD ticaret çiftlerine sahip olduğunu belirtti.

HashKey

HashKey’in açıklamasına göre, “Maker’ın (MKR) Hong Kong’daki lisanslı sanal varlık borsası HashKey Exchange’de listelenecek olması bizi heyecanlandırıyor. MKR para yatırma ve çekme işlemleri zaten açık durumda ve MKR ticareti 24 Kasım 2023 tarihinde saat 16:00’da (UTC+8) başlayacak. Listelenen işlem çifti MKR/USD olacak ve sadece profesyonel yatırımcılar tarafından kullanılabilecek.”

HashKey, kripto para pazarındaki çeşitliliği artırmaya devam ediyor.

BurayaTıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version