Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.930
% 1.15
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.930
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Gunzilla: Yenilikçi Oyun Geliştiricisi

Gunzilla

Gunzilla, 2020 yılında kurulmış, bağımsız, yenilikçi ve oyuncu odaklı bir AAA oyun geliştiricisidir. Oyunculara yeni nesil deneyimler yaratma konusunda çalışan Gunzilla, uzun süre akıllarda kalabilecek oyunlar üretmeyi hedeflemektedir.

Off the Grid

Gunzilla: Yenilikçi Oyun Geliştiricisi

Çıkış tarihi henüz belirli olmayan Off the Grid, bir Battle Royale türü, üçüncü şahıs bir nişancı oyunudur. Oyunun, PlayStation, Xbox ve PC için piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Neill Blomkamp tarafından tasarlanan oyun, Teardrop Island adı verilen distopik bir tropik adada geçiyor ve oyunculara 60 saatlik bir hikaye sunuyor.

Seneryosu, ünlü savaş oyunu Crysis 2’nin baş yazarı Richard K. Morgan tarafından yazılan oyun, 2022 yılının Mayıs ayında duyurulmuştu.

Ayrıca oyun, oyuncuların diğer oyunculardan yeni oyun içi öğeler satın alabilecekleri, oyun içi ticareti için blok zinciri teknolojisini kullanan “GunZ” adlı bir platformu da içeriyor.

GunZ

GunZ, Gunzilla Games tarafından geliştirilen ve “Off the Grid” oyunu için oluşturulan bir NFT platformudur.

Bu platform, blok zinciri teknolojisini kullanarak, oyunculara, oyun içi eşyalarını diğer oyunculara karşı alıp satmasına olanak sağlamaktadır.

GunZ, oyuncuların oyun içi eşyalarını oyun dışında da kontrol etmelerine olanak tanır. Bu özellik, oyuncuların oyun içi eşyalarını oyun dışında da değerlendirebilecekleri anlamına gelir.

Gunzilla Games, oyuncuların oyun içi ilerlemelerini veya oyun özelliklerini parayla satın almalarını gerektirmeyen, ticaretin tamamen isteğe bağlı olduğu bir oyun deneyimi sunmaktadır.

Avalanche ve Gunzilla Ortaklığı

Gunzilla Games, blok zinciri tabanlı dijital ekonomi platformu olan GunZ’ı, geçtiğimiz yıllarda Avalanche ile ortaklığını duyurarak, platformu Avalanche Subnet üzerine inşa etti. Bu ortaklık ile oyun geliştiricileri tarafından oyun geliştiricileri için inşa edilen ilk Oyun Katmanı 1 Blok Zinciri oluşturulması hedeflendi.

GunZ, oyun içi tokenleri işlem ücretleri için kullanacak şekilde tasarlanmış bir Subnet üzerine inşa edilmiştir. Hem Web3, hem de geleneksel oyuncular için ödüllendirici bir kullanıcı deneyimi sunmayı amaçlamaktadır.

Gunzilla: Yenilikçi Oyun Geliştiricisi


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir