Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.890
% 1.44
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.890
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance, Tron Ağındaki USDC Desteğini Sonlandırıyor!

Binance, Tron Ağındaki USDC Desteğini Sonlandırıyor!

Binance, Tron blok zincirindeki (TRC20) USDC yatırma ve çekme işlemlerini desteklemeyi sonlandıracak. Borsanın bu kararı, Circle’ın, TRC20 ağında USDC desteğini durdurmasının hemen ardından geldi.


İlginizi Çekebilir: En İyi Gerçek Dünya Varlıkları (RWA) Tokenları – 2024


Son Tarih 5 Nisan

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından olan Binance, yaptığı paylaşımda, 5 Nisan 2024 tarihinde Tron blok zincirindeki ABD dolarına sabitlenmiş dijital stablecoin olan USDC’nin yatırma ve çekme işlemlerini sonlandıracağını duyurdu.

Kripto borsası, paylaştığı bir gönderide, TRC20 ağıyla yatırılan USDC tokenlerinin, yukarıda belirtilen tarihte saat 02.00 UTC itibariyle kullanıcıların hesaplarına aktarılmayacağını açıkladı.

Yapılacak olan bu değişiklik yalnızca Tron blok zincirinde gerçekleşeceği için kullanıcılar, Ethereum gibi diğer blok zincirler üzerinden USDC yatırıp çekmeyi sürdürebilecek.

Binance’in bu kararı, stablecoin USDC’nin şirketi olan Circle’ın, Tron’daki USDC basma hizmetlerini sonlandırdığı açıklamasından bir ay kadar sonra geldi.

Binance, Tron Ağındaki USDC Desteğini Sonlandırıyor!


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir