Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.971
% 2.15
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.971
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

RWA Coinleri Hangileri? (En İyi RWA Coinleri Listesi) 2024

RWA coinleri listesi epeyece merak ediliyor. Bir Picasso eserinden bir parça satın almak istediğinizi hayal edin. Çoğumuz rekor fiyata satılan tablolar satın almaya gücü yetmiyor. Pek çok kişi ister yatırım amaçlı ister zevk için olsun sanat eseri satın almak istiyor ancak maliyet nedeniyle bunu gerçekleştiremiyor. Peki, halka açık bir şirkette hisse senedi satın alır gibi sanat eserlerinin “paylarını” satın alabilseydiniz ne olurdu? Gerçek dünya varlıklarının tokenleştirilmesinin arkasındaki fikir budur.

Gerçek Dünya Varlıkları (RWA) Nedir?

Gerçek dünya varlıkları (RWAlar), altın, güzel sanatlar, gayrimenkul vb. gibi bir tür maddi veya manevi değere sahip nesnelerdir. Bu gerçek dünya ile bağlantılı varlıklar, 2024’te fiziksel alanın ötesine genişleyecek. Geleneksel varlıklar artık blok zincir teknolojisinin gelişimi sayesinde kendine özgü zincir üstü temsillere sahip. Bu da gerçek dünya varlık tokenı olarak bilinen yeni bir fikri ortaya çıkarıyor.

En İyi RWA Coinleri

Florence Finance (FFM): Florence Finance, geleneksel bankacılık sisteminin eksikliklerini gidermeyi amaçlayan, merkeziyetsiz bir finans (DeFi) projesidir. Platform, kripto para birimi sahiplerine varlıklarını yatırmalarına ve faiz kazanmalarına, ayrıca gerçek dünya varlıklarına (RWA) erişmelerine olanak tanır. Florence’ın kurucusu, Goldman Sachs ve UBS’nin eski Genel Müdürü olan ve projeyi yöneten Chiel Ruiter’dir. Yanında ING Bank ve Citigroup‘a geniş deneyimler getiren Leo Greve de bulunuyor.

Maple (MPL): Solana ve Ethereum blockchainleri üzerine kurulu, popüler bir kurumsal kredi piyasasıdır. Maple, kullanıcıların çeşitli tokenları ödünç vermelerine ve faiz kazanmalarına olanak tanır. DeFi ile geleneksel finans arasındaki boşluğu doldurmayı hedefler.

Centrifuge (CFG): Merkeziyetsiz finans (DeFi) ile gerçek dünya varlıklarını birleştirmeyi amaçlayan öncü bir proje. Centrifuge, işletmeler için sermaye maliyetini düşürmeyi ve yatırımcılar için daha istikrarlı bir gelir sağlamayı hedefliyor.

Landshare: Binance Smart Chain üzerinde doğrudan tokenlaştırılmış gayrimenkul varlıklarına yatırım yapma fırsatı sunar. Landshare, sabit coin’leri stake ederek kira geliri ve emlak değer artışından kazanç elde etmenizi sağlar. Mülkünüzü yükseltmek ve onarmak için kullanabileceğiniz yenilikçi bir NFT ekosistemine sahiptir.

Ondo Finance (ONDO): Ondo Finance, RWA sektörü için doğrudan bir vekil olarak ortaya çıkar ve kullanıcılara birden fazla zincirde ABD Hazinesi ve dolar para piyasalarında getiri elde etme imkanı sunar.

Polymesh (POLY): Güvenlik sektörü için tasarlanmış bir platform olan Polymesh, şirketlerin güvenli ve verimli bir şekilde uyumlu güvenlik tokenları oluşturmasına, yayınlamasına veya yönetmesine olanak tanır. Bu sayede yatırımcılar, ihraç edenler, varlık sahipleri, denetçiler ve düzenleyiciler dahil tüm taraflar varlıklar hakkında gerçek zamanlı bilgiye erişebilir.

Pendle (PEND): Yatırımcılar için bir varlığın gelecekteki getirisini açan, popüler bir tokenlaştırılmış getiri protokolüdür. Pendle, benzersiz AMM mekanizması ve diğer getiri bileşenleriyle öne çıkar.

Lumi Share (LUMI): Lumi Share, yenilenebilir enerji yatırımlarını dünya çapında daha fazla yatırımcıya açar. Gelişmiş teknolojilerle yenilenebilir enerji varlıklarını parçalar ve tokenlaştırır. Yatırımcıların bilinçli kararlar verebilmeleri için gerçek zamanlı veri sağlar.

TrueFi (TRU): Akran tabanlı borç verme piyasası için merkeziyetsiz bir finans protokolüdür. TrueFi, izinsiz borç verme havuzları, çoklu tokenlar ve benzersiz bir blockchain kredi sistemi ile işletmelere esnek bir şekilde fon temini sağlar.

Creditcoin (CTC): Dijital cüzdanları bir yatırım pazarına dönüştürmeyi amaçlayan yeni bir kredi platformudur. CTC kripto para birimini ödünç vermek ve borç almak için güçlü ve verimli bir çözüm sunar.

Godflinch (GOFF): Teminat gerektirmeyen çeşitli kripto para borçlanma seçenekleri sunan bir DeFi borç verme platformudur. Godflinch, blockchain teknolojisinin kullanımını kolaylaştırmayı ve merkeziyetsiz kredi protokollerinin faydalarını farklı sektörlere açmayı hedefler.

Propy (PRO): Propy, akıllı sözleşmeler aracılığıyla alıcıları, satıcıları, brokerları ve temsilcileri birbirine bağlayan çevrimiçi bir global gayrimenkul ağıdır. Propy, uluslararası gayrimenkul işlemlerindeki sorunları çözmeyi amaçlayan yenilikçi bir platformdur

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

RWA Coinleri Hangileri? (En İyi RWA Coinleri Listesi) 2024” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir