Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.470
% 0.34
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.470
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

GTA 6 Bu Hafta Duyurulacak! GTA 6’da Kripto Para Olacak mı?

GTA 6, GTA 6 İndir, GTA 6 Kripto, GTA 6 çıkış tarihi, GTA 6 Bu Hafta Duyurulacak! GTA 6'da Kripto Para Olacak mı?

Dünyanın en popüler oyun serisi olan Grand Theft Auto’nun yakın zamanda piyasaya sürüleceği konuşulan GTA 6 oyunu, bu hafta duyurulabilir! Peki oyunda kripto paralar var mı?

Dikkatinizi Çekebilir: Ripple ve Onafriq Ortaklık Kurdu

Oyun dünyasını yakından takip edenlerin bileceği üzere, son zamanların en çok beklenen oyunu listesi hazırlansa bile ilk sırayı kimseye kaptırmayacak olan Grand Theft Auto 6‘da oldukça büyük bir gelişme yaşandı. Oyun hakkında kripto para ve web3 entegrasyonunu içereceğine dair birçok söylenti çıkmıştı. Ancak, son gelen bilgiler oyun dünyasını ve kripto severleri heyecanlandırdı.

Oyun sektörünün tanınan isimlerinden Jason Schreier, GTA 6‘nın bu hafta içinde tanıtılacağını söyledi. Ayrıca Bloomberg‘in haberine göre yayıncı şirket Take-Two, önümüzdeki ay serinin yapımcısı Rockstar‘ın 25. yıldönümünü kutlamak için GTA 6 hakkında bir de fragman yayınlamayı planlıyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

GTA 6’da Kripto Para Olacak mı?

GTA 6‘nın online versiyonunda sızdırılan bilgilere göre, ‘oynayarak kazan‘ yani ‘play to earn‘ mantığı, blockchain ile uyumlu bir şekilde entegre edilecek. Artık oyuncular, oyun içinde elde ettikleri parayı kripto paraya dönüştürerek gerçek dünyada da kazanç elde edebilecekler.

Söz konusu bu iddialar henüz yayıncı veya geliştirici firma tarafından onaylanmış değil. Ancak kripto topluluğu, sızdırılan bilgilerin doğru olduğunu düşünüyor. Bazı yorumlara göre ise GTA 6 oyununda kripto parlar bir entegrasyon şeklinde olmasa bile, senaryo içerisinde yer alan bir durum olabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version