Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.907
% 0.85
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.907
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Grayscale Satış Rakamları ve Bitcoin ETF’leri: Güncel Durum İncelemesi

grayscale

Grayscale’in uygun fiyatlı GBTC (Grayscale Bitcoin Trust) alışlarından kaynaklanan kar satışları, kripto piyasalarında belirgin bir etki yaratmaya devam ediyor. Son bir haftada 2.8 milyar dolarlık Bitcoin satışı gerçekleştiren Grayscale, kripto piyasalarına olan baskısını sürdürüyor.

Grayscale, şimdiye kadar yaptığı binlerce Bitcoin satışına rağmen, Coinbase Prime aracılığıyla gerçekleştirdiği satışlara karşın diğer şirketlerden gelen talep sayesinde Bitcoin’in değerini hala 40 bin dolar seviyesinde tutmayı başarıyor.

Cuma günü en son 590 milyon dolarlık satış gerçekleştiren Grayscale’e rağmen, ETF (Exchange-Traded Fund) çıkaran şirketler arasında BlackRock ve Fidelity belirgin bir şekilde öne çıkıyor. İki şirketin toplamda 30 bin adet Bitcoin’e sahip olduğu biliniyor.

Bloomberg ETF analisti Eric Balchunas’ın verilerine göre, Grayscale’in satışlarına rağmen ETF’lere olan net girişler 1.1 milyar dolar artıda bulunuyor. Grayscale’in bu durumda bırakılmasıyla birlikte, net girişlerin 3.9 milyar dolara ulaştığı görülüyor.

ABD piyasaları bugün saat 17:30’da açılacak. Grayscale’in satış baskısını sürdürüp sürdürmeyeceği, bu dakikadan itibaren gözlemlenecek.

Büyük Bitcoin Satışlarında Grayscale Detayı!

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir