Kriptolar:
29758
Bitcoin:
$67.092
% 0.28
BTC Dominasyonu:
%54.4
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 1.54
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 67.092
BTC Dominasyonu:
% 54.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Grayscale CEO’su Vadeli Ether ETF Başvurusunu Neden Çektiğini Açıkladı

Bitcoin spot ETF satışlarıyla adından söz ettiren ve geçen hafta ilk kez bu fonuna yatırım da alan Grayscale şirketinin CEO’su Michael Sonnenshein, Ether vadeli ETF başvurularını neden geri çektiklerini açıkladı. Katıldığı bir konferansta Sonnenshein, “Şu an için spot ürünlere odaklanmaya karar verdik. Vadeli ürünümüzü geri çekmemizin sebebi, piyasada benzer birçok ürünün de olmasıydı” dedi.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) daha önce yaptığı Ether vadeli ETF başvurusunu salı günü geri çeken Grayscale şirketinde CEO Michael Sonnenshein bu konuya açıklık getirdi.

Londra’da Financial Times’ın düzenlediği bir konferansta konuşan Sonnenshein spot ürünlere odaklanacaklarını söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

“Ether vadeli ETF başvurumuzu geri çektik. Çünkü bu dönemde spot ürünlere odaklanacağız. Enerjimizi bu yönde kullanmak istiyoruz. Aslında bu bizim DNA’mızda var. Geri çekme sebeplerimizden bir tanesi de benzer ürünlerin piyasada olması… Bazen bir ürün için başvuru yaparsınız ama bu durum, o ürünün piyasaya gireceği anlamına gelmeyebilir”

“SEC’nin Kararı Konusunda İyimserim”

Ethereum spot ETF’leriyle ilgili soruları da cevaplayan Grayscale CEO’su, “Grayscale Ethereum Fonu şu anda da zaten SEC’ye gerekli bildirimleri yapan bir şirket konumunda… Biz her zaman regülatörleri, kriptoya çekme konusunda adım atan şeffaf bir şirket olduk. Ethereum ETF’leriyle ilgili ne düşünüyorlar bilmiyorum ama SEC’nin yatırımcılar için doğru olanı yapacağına inanıyorum. Bu konuda iyimserim” dedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir