Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.959
% 2.14
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.959
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Google Cloud ve MultiversX İşbirliği Kurdu!

multiversX

Google Cloud, Web 3.0’a odaklanarak blockchain altyapı firması MultiversX (EGLD) ile işbirliği yaptığını açıkladı.

Google Cloud’un MultiversX ağına katılımı, Web3 ekosistem kurucularına, dApp’lerinin blok zinciri olmayan bileşenlerine yüksek performans ve ölçeklenebilirlik getirme konusunda avantaj sunacak.

Dikkatinizi çekebilir: Bitcoin ve Kripto Paralarda Son Durum! – 20 Ekim

Web3 EMEA Başkanı Daniel Rood, “Web3 geliştiricilerine daha hızlı inşa ve ölçekleme imkanları sunmak için heyecan verici fırsatlar var. MultiversX ile ortaklığımız, stratejimizi genişletmemize ve blok zinciri dünyasındaki inovasyon liderliğimizi güçlendirmemize olanak sağlayacak” ifadelerini kullandı.

Bu işbirliğiyle birlikte, MultiversX aynı zamanda metaverse odaklı xPortal SuperApp için yeni ölçeklenebilir özellikler sunuyor. Güncellenen özellikler, kullanıcılara fiat ve kripto paralar arasında kolayca işlem yapma imkanı getiriyor. xPortal kullanıcıları, 2024 yılı itibariyle eşler arası fiat ödemeleri yanı sıra Avrupa IBAN’ları, SEPA ve SWIFT’e de erişebilecek.

Ayrıca, xPortal’ın bir cüzdan ve dağıtım merkezi olarak kullanılmasıyla içerik oluşturucular için xWorlds Geliştirici Kiti tanıtıldı. Bu kit, içerik oluşturuculara son derece gerçekçi yapay zeka destekli 3D avatarlar gibi benzersiz araçlar sunuyor.

Google Cloud ve MultiversX işbirliği, Web3 dünyasında güçlü bir liderlik için önemli bir adım olarak öne çıkıyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir