Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.836
% 1.61
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.836
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

JPMorgan, Bitcoin ETF Onayı İçin Tahmini Zaman Verdi

jpmorgan spot bitcoin etf

JPMorgan yetkilileri, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından birden fazla Spot Bitcoin ETF başvurusunun yakın zamanda onaylanmasını bekliyorlar.


Küresel yatırım devi JPMorgan’ın analistlerine göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Grayscale Investments’a karşı açılan davayı kaybettikten sonra itiraz etmemesini olumlu bir gelişme olarak değerlendirdi.

Banka analistlerine göre, bu durum muhtemelen SEC’in yakın gelecekte birden fazla spot Bitcoin ETF başvurusunu onaylayabileceği anlamına geliyor.

JPMorgan analistleri yaşanan bu durumun üzerinden sonra “Spot Bitcoin ETF onaylarının zamanlaması hala belirsizliğini koruyor. Bununla birlikte, muhtemelen Ark Invest ve 21Shares’in başvuru süreçlerinin son tarihi olan 10 Ocak 2024’ten önce, önümüzdeki aylar içinde gerçekleşmesi bekleniyor.” cümlelerini kullandı.

Spot Bitcoin ETF onaylarının zamanlaması hala belirsizliğini koruyor. Bu gelişmeler, kripto para piyasasında önemli bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor. Yatırımcılar ve sektör temsilcileri, ETF onaylarının ardından piyasada olası etkileri yakından izliyor olacaklar.

Spot Bitcoin ETF onaylarının zamanlaması henüz kesinlik kazanmamış olsa da muhtemelen Ark Invest ve 21Shares’in son başvuru tarihi olan 10 Ocak 2024’ten önce, önümüzdeki aylar içinde gerçekleşmesi bekleniyor.


Bizleri Buraya Tıklayarak Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın!


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir