Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$62.969
% 6.31
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 62.969
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Gönüllü geliştirici grubu, LUNC desteğini sonlandırdığını açıkladı

Gönüllü Terra Classic geliştirici grubu Terra Rebels, Terra Station desteğini sonlandırdığını açıkladı. Ekip, artık Rebel Station’a odaklanacağını duyurdu ve gönüllü olarak destek verdiği LUNC’dan çekildi.

Terra Classic geliştirici grubu, daha farklı bir alanda çalışmayı istediklerini ve asıl projeye odaklanacakları üzerinde durdu.

TerraCVita bundan sonra Terra Station desteğini üstlenecek.

Terra Classic topluluğu endişeli

Terra Classic Revival Yol Haritasının bir parçası olarak Terra Rebels, Salı günü TFL ve Do Kwon’dan ayrılmak için bir topluluk havuzu harcaması önerisini duyurdu. TFL, Terra Rebels’tan yeni Station with Cosmos zincirleriyle uyumlu hale gelmek için Terra Classic’te birkaç L1 değişikliği yapmasını istedi.

Terra Rebels, 7 Aralık’ta konuyla ilgili bir tweet paylaştı. Gönüllü ekip, Terra Rebel LCD kümelerini kullanarak Rebel Station için otonom uç noktaları entegre ettiğini duyurdu. Şu anda geliştirici grubu, FCD uç noktalarını desteklemek için çalışıyor.

Terra Classic fiyatı ise bu haberle birlikte ve piyasanın düşüşüyle kan kaybetti. Kripto para birimi son 24 saatte %4’ün üzerinde düşüşle 0,0001646 dolardan işlem görüyor.

Bu makale ilk olarak Kripto Para Haber üzerinde yayımlanmıştır

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir