Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.117
% 0.69
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.117
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Gizemli Dev Balina, Bu Altcoin’lerden Satın Aldı!

Devasa bir Ethereum balinası, yaklaşık 2.5 milyon doları 2 altcoin projesine ayırdı. Satın alımlar, piyasanın istikrar kazandığı dönemde geliyor.

Anonim Ethereum balinası 2.5 milyon doları bu altcoin projeleri için harcadı

WhaleStats’a göre dördüncü en büyük Ethereum balinası olan “Bonobo”, 80.000 FTX Token (FTT) ve 2,05 milyon Polygon (MATIC) token satın aldı. Bu esnada, en büyük 500 ETH balinası, son 24 saat içinde en çok parayı FTX Token, MATIC ve ApeCoin’e (APE) harcadı. MATIC, APE ve FTT, Bitcoin ve Ethereum önemli dirençleri aştığından, en son kripto para piyasası toparlanması sırasında en fazla yükselenler oldu. Fiyatlar şu anda istikrar kazanıyor. Özellikle FTT, 30 dolar üzerinde konsolide almaya başladı.

“Bonobo” isimli balina son zamanlar yüklü miktarlarda FTX ve MATIC satın alıyor

Balina izleme botu WhaleStats, “Bonobo”nun son zamanlarda FTX (FTT) ve Polygon (MATIC) birikimlerini artırdığını gösteriyor. Son 24 saatte Bonobo, 80.000 FTX Token’a yaklaşık 2.44 milyon dolar harcadı. Bu süreçte, 2.049.996 MATIC’e 1.91 milyon doların üzerinde harcama yaptı. Bonobo’nun cüzdanında şu anda 17,88 milyon dolar değerinde FTX Token var. Diğer yandan, gizemli balina şu anda 5 milyon dolar değerinde MATIC tutuyor.

“Bonobo”, yine benzer bir sepetle geçen haftada milyonluk satın alımlar yaptı. FTT, APE ve MATIC için sırasıyla 11 milyon, 1,35 milyon ve 1,13 milyon dolar harcadı. Diğer yandan, Ethereum balinaları FTT, MATIC ve APE dışında SHIB ve AAVE biriktiriyor. İlginç bir şekilde, Silverway (SLV), %91 ile balinalar arasında popülerliğini sürdürüyor.

Altcoin piyasanın toplam değeri 600 milyar dolara ulaştı

Geçen haftaki toparlanmanın ardından, kripto para piyasası şu anda yatay bir trendde. Balinaların büyük bir kısmı şu anda stablecoin’lerde kalmayı tercih ediyor. Büyük cüzdanlar, daha fazla altcoin satın almak için ideal anı bekliyorlar. Bu arada, ETH fiyatı daha fazla yükselmek için güç topluyor.

Altcoin piyasası 600 milyar dolarlık toplam değerlemeyi aşarken, projelerin büyük markalarla işbirlikleri sürüyor. Web3 kullanımını teşvik etme hedefini ilerletmek için Polygon, geçtiğimiz ay Mercedes-Benz, EY ve Nothing gibi önemli kuruluşlarla birlikte çalıştı. Coinmuhendisi.com‘dan takip ettiğiniz üzere, Polyon geçen ay Disney ile ortaklığını duyurdu.

ApeCoin (APE) ise şu anda toplu bir davayla karşı karşıya. Hukuk firması Scott+Scott, Yuga Labs’ın büyük yatırım getirisi vaatleriyle spekülasyon yaptığını iddia ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir