Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.299
% 0.79
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.299
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Aleo, Ana Ağ Lansmanından Önce Virtual Machine’i Test Edecek

Aleo, gizlilik odaklı uygulamaları çalıştırmak için Aleo Virtual Machine’i (AVM) başlatacağını duyurdu.

Katman 1 blokzinciri Aleo, geliştiricileri kendi ekosistemine çekmek ve gizlilik odaklı uygulamaları çalıştırmak maksadıyla, bir hesaplama platformu olan AVM’yi başlatacak.

Aleo, önümüzdeki hafta AVM’yi tanıtacağını açıkladı. Testnet aşaması ise Ağustos ve Ekim ayları arası için planlanan “testnet 3” lansmanının bir parçası olacak.

Aleo’nun geliştirici ekibi, ana ağ lansmanının gerçekleşmesinden önce yeni geliştiricileri dahil etmek için bunu önemli bir fırsat olarak görüyor.

Aleo’nun CEO’su ve kurucu ortağı Howard Wu, testnet 3 planı ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Odağımız, merkeziyetsiz özel uygulamalar için en iyi geliştirici çerçevesini meydana getirmektir”

Testnet’in teşvik edilmesi için geliştiriciler, token’lar ile ödüllendirilecek. Benzer bir biçimde testnet süresi boyunca, sistemdeki bug’ları bulan için de ödüller yer alacak.

Aleo, gizlilik için zero-knowledge proofs’tan (sıfır bilgi kanıtları) faydalanıyor. Aleo, merkeziyetsiz finans, kimlik yönetimi ve gaming gibi kategorilerde çeşitli uygulamalar sunmayı planlıyor.

Aleo, Şubat 2022’de Kora Management ve SoftBank’ın Vision Fund 2’nin ortak düzenlemiş olduğu bir B serisi finansman turunda 200 milyon dolarlık yatırım almayı başarmıştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir