Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.904
% 1.35
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.904
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Gitcoin’den 500.000 Dolarlık Transfer Hatası

gitcoin

Gitcoin’den 500.000 Dolarlık Transfer Hatası! Gitcoin, bir yönetişim iş akışını finanse etmek için gönderilen yaklaşık 500.000 dolar değerindeki jetonlar, yanlışlıkla kripto bağış protokolünün sözleşme adresine gönderildi ve bu nedenle fonlar kalıcı olarak geri alınamaz hale geldi.

Etherscan‘den gelen zincir üzerindeki veriler, 29 Eylül‘de Gitcoin’in hazinesinden protokolün sözleşme adresine gönderilen 521.436 GTC jetonunu göstermektedir. GTC, Gitcoin’in yerel jetonudur.

Fon transferi, Eylül başlarında Gitcoin’in ürünleri, memleri ve pazarlamasını finanse etmeyi onaylamak için yapılan zincir üzerinde bir yönetişim oylamasından sonra gerçekleşti – yani MMM iş akışı.

Dikkatinizi çekebilir: Yuga Labs’de Neler Oluyor?

Oylama Kabul Edildi Ama…

Oylama kabul edildi fakat işlemdeki insan hatası, fonların MMM’nin çoklu imza cüzdanı yerine sözleşme adresine gönderilmesine neden oldu.

Gitcoin katkıda bulunan Jonathan Miller, DAO yönetim forumunda hatayı talihsiz bir durum olarak nitelerken, tekrarlanmasını önlemek için atılacak adımları anlattı.

“Büyük jeton sahipleri ve çoklu imza imzalayıcıları, kendilerine ait olmayan fonları işlerken ekstra dikkatli olma sorumluluğuna sahiptirler, kendim dahil,” dedi Miller. “Bu olay ne kadar talihsiz olursa olsun, umarım birçoğumuz için başka bir ders olarak hizmet edebilir.” Gitcoin araştırmacısı Umar Khan, DAO’nun kayıp jetonları GTC arzında bir azalma olarak göz önüne alabileceğini ve fonların kaybedilmesi yerine dedi.

GTC’nin toplam arzı 100 milyon jetona sahiptir ve Khan, Gitcoin’in hazinesinin en büyük GTC jeton sahibi olduğuna dikkat çekti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir