Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.618
% 0.75
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.618
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Shiba Inu Ağ Kullanımı Artıyor!

shib coin shiba

Son artış döneminden sonra, Shiba Inu (SHIB) sonunda bazı toparlanma belirtileri gösteriyor. On-chain verilere göre, geçtiğimiz hafta Shiba Inu’nun günlük aktif adres sayısı büyük bir artış yaşadı.


▪️ Son birkaç haftada Shiba Inu’nun fiyatı oldukça istikrarlıydı, ancak son zamanlarda günlük aktif adreslerdeki artış, proje için oldukça olumlu bir durum olabilir. Henüz kesin bir sonuca varmak için erken fakat varlık, genelde düşüş eğiliminde olan bir piyasada bir miktar direnç gösteriyor.

▪️ Shiba Inu’nun yaşadığı bu artışta önemli bir faktör, DeFi (Merkezi Olmayan Finans) alanında artan etkisi olabilir. Kullanıcılar bu ekosisteme daha fazla katıldıkça, varlık muhtemelen daha fazla likidite ve işlem hacmi görecek, bu da fiyatını yükseltebilir.

shiba ağ
▪️ Ethereum’un Kilitlenmiş Toplam Değeri (TVL) düşerken, Shiba Inu’nun TVL’i istikrarını koruyarak ciddi bir düşüş yaşamadı. Bu durum, özellikle Ethereum’un değer kaybetmeye devam etmesi durumunda Shib Coin için olumlu bir işaret olarak değerlendirilebilir.

▪️ Ancak, günlük aktif adreslerdeki artışın volatilitenin artmasına yol açabileceği olasılığını da göz önünde bulundurmak önemlidir. Bu durum, Shib Coin’in gelecekteki performansını etkileyebilir ve yatırımcıların dikkatli olması gereken bir faktör olabilir.

Bu içeriğimizdeki hiçbir şey yatırım tavsiyesi değildir.


Herkes Tarafından Fiyat Grafiklerini İncelemek İçin Kullanılan TradingView’e Kayıt Olmak İçin Buraya Tıklayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir