Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.870
% 1.28
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.870
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Gemini, Para İadesini Kabul Etti!!

Gemini

New York Finansal Hizmetler Departmanı (DFS), bugün yaptığı açıklamada, kripto para borsası Gemini ile bir uzlaşma sağlandığını duyurdu. İşte detaylar!

Gemini Kullanıcılarına Para İadesi

New York Finansal Hizmetler Departmanı (DFS), iflas davasında Gemini ile uzlaşmaya varıldığını açıkladı.

Kripto para borsası Gemini, Gemini Earn yatırım programı kullanıcılarına borçlu olunan 1,1 milyar dolar para iadesini ve 37 milyon dolar ceza ödemeyi kabul etti.

DFS, Gemini’nin Earn yatırım aracındaki ortağını denetleme ve inceleme konusunda başarısız olduğunu, şu anda iflas etmiş olan kripto kredi sağlayıcı platformu Genesis Global Capital’in, 200.000’i aşkın Earn kullanıcısının yaklaşık 1.8 milyar dolar değerindeki varlığına erişmesini engellediğini paylaştı.

DFS, Gemini’nin, müşteri durum tespiti ve iç denetim planı, uyumluluk programları gibi yönetim gözetiminde başka eksiklikler de bulunduğunu ekledi.

Gemini tarafından gelen açıklamada ise, anlaşmanın kesin belgelere tabi olduğu ve gerekli iflas mahkemesi sürecinin tamamlanmasının yaklaşık iki ay kadar sürebileceği açıklandı.

 


Dünya’nın en büyük kripto etkinliklerinden olan TOKEN2049 yaklaşıyor! Etkinlik hakkındaki detaylı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Buraya tıklayarak “COINENGINEER” kodu ile indirimli biletlere erişebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir