Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.904
% 0.98
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.904
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance Axelar’ı (AXL) Listeleyecek: Axelar (AXL) Nedir?

Binance, Axelar’ı (AXL) listeleyeceğini duyurdu. Listeleme duyurusu sonrası AXL’nin fiyatı resmen fırladı.

Axelar (AXL) Listelemesinin Detayları

Kripto para borsası Binance, AXL/BTC, AXL/USDT, AXL/FDUSD ve AXL/TRY spot işlem paritelerinde Axelar‘ın yerel tokenı AXL coini listeleyeceğini duyurdu. AXL coin listelemesi bugün TSİ 14.30’da gerçekleşecek. Böylece borsa kullanıcıları Binance üzerinde Bitcoin (BTC), Tether (USDT), FDUSD ve Türk lirası (TRY) karşılığında AXL alım satımı yapma fırsatına sahip olacak.

Binance, AXL için listeleme ücretinin 0 adet BNB olarak belirlendiğini açıkladı. Binance, alım satım işlemlerinin başlamasından önce kullanıcıların alım satıma hazırlanmaları için AXL yatırma işlemlerini başlattı. Kullanıcılar şu an itibariyle borsaya AXL yatırabiliyor. AXL için çekme işlemleri ise 2 Mart 2024 tarihinde TSİ 14.30’da açılacak.

AXL’nin Coin Fiyatı Listeleme Duyurusuyla Fırladı

Binance’in listeleme duyurusu sonrası AXL coin fiyatı fırladı. CoinMarketCap’in verilerine göre altcoin‘in fiyatı son 24 saatte kaydettiği yüzde 16’nın üzerinde yükselişle 1,79 dolardan işlem görüyor. AXL coin fiyatının listeleme duyurusundan önce 1,54 civarında işlem görüyor olması yükselişin büyük çoğunluğunun listeleme sayesinde gerçekleştiğini gösteriyor.

Axelar (AXL) Nedir?

AXL, Axelar blockchain ekonomisinin yerel para birimidir. Proje, merkezi olmayan uygulamaların geliştiricilerine , protokol paketi, araçları ve API’leri aracılığıyla kesintisiz zincirler arası iletişim kurmalarına yardımcı olacak merkezi olmayan bir ağ ve araçlar sağlıyor.

Axelar, üç temel bileşene sahiptir, merkezi olmayan bir ağ, protokoller ve API’lar için bir yazılım geliştirme kiti ve zincirler arası bağlantı için bir dizi geçit akıllı sözleşmelerinden oluşur.

Axelar Temel Özellikleri?

NFT Pazar Yeri:

Bireyler, AXL NFT platformumuza erişim sağlayabilirler. Bu, dijital sanatı oluşturma fırsatı sunar ve sanatseverlere platformumuzdan kendi NFT’lerini oluşturabilirler.

Ödüller:

AXL sahipleri, başkalarından ödül ve işlem ücretleri almak için Staking Havuzlarında tokenleri stake edebilir. Staking dolaylı olarak sistemi desteklemeye hizmet eder

Merkezi Olmayan Borsa

DEX işlemlerinde en iyi fiyatları sunan bir DEX toplayıcısı bulunmaktadır.

Ödünç Al & Ver

AXL, kredi verenleri ve borçluları verimli ve güvenli bir şekilde bağlamak için Blockchain’in hızından, otomasyonundan ve güvenliğinden faydalanacak merkezi olmayan bir para piyasası platformu kuracaktır ve ödüller kazandıracaktır.

IDO Lansman Platformu

AXL Pad, kripto para projelerine bir IDO başlatma ve token dağıtma yeteneği sunacaktır.

Geriyi Alma ve Yakma

İşlem ücretlerinin bir kısmı, IDO ücretleri $AXL ve $AXLs geri alımı ve yakılması için kullanılacaktır.

AXL Ekosistemi 

Axelar ekosisteminde bir çok DeFi, Wallet ve NFT tokenleri gibi bir çok token bulunmaktadır.

Axelar Ecosystem

AXL Yol Haritası

Aşağıdaki tabloda göründüğü üzere Faz1 ve Faz2 evreleri tamamlanmış durumda.

faz1-2faz3faz4-5

Axelar Tokenomics

Çekirdek ekip için %17’lik arz.

Şirket operasyonları için %12’lik arz.

AXL destekçileri için %29,54’lük arz.

Topluluk satışı için %5’lik arz.

Topluluk programları için %35,96’lık arz.

Axelar Ekibi Ve Destekçileri

Axelar’ın ekibi, MIT, Google ve Consensys gibi üst düzey kurumlardan çalışmış deneyimli bir ekibe sahiptir. Ekibin kurucları arasında eski Algorand kurucularından Georgios Vlachos ve Sergey Gorbunov yer almaktadır.

AXL proje için toplamda 60 milyon dolarlık finansman topladı. Destekçileri arasında Binanca Labs, Coinbase Ventures ve DragonFly Capital gibi şirketler yer almaktadır.

Axelar Yatırımcılar

Axelar Piyasa Verileri

Toplam arzı 1,098,844,688 olan AXL Token’ in dolaşımdaki arzı ise güncel olarak 410,764,765 adettir. Bu da toplam arzın %37’sine denk gelmektedir..

AXL Token Nereden Alınır?

AXL Token, hali hazırda birçok büyük kripto para borsasında listelidir. Bu borsalar Binance, Gate.io, KuCoin, Kraken ve Bybit’tir. Bu borsalardan AXL token satın alabilirsiniz.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir