Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.230
% 1.13
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.230
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Gate.io Rezerv Kanıtı Sunuyor! Tamamen Yeni Nesil!

Gate.io Rezerv Kanıtı Sunuyor! Gate.io – Küresel kripto para borsası, Rezerv Kanıtı (PoR) raporlarıyla ilgili güncelleme yayımladı. Şirket, PoR raporlarını sıfır bilgi teknolojisi (zk-SNARK’lar) ile güçlendirerek kullanıcılara daha fazla şeffaflık ve güven sunmayı hedefliyor.

Sıfır bilgi teknolojisi, kullanıcı verilerinin değiştirilemediği ve manipüle edilemediği bir yöntemdir. Bu teknoloji sayesinde, kullanıcılar varlıklarının borsada tutulduğunu ve rezervlerde yeterli miktarda varlık bulunduğunu güvenle teyit edebilirler.

Gate.io’dan yapılan açıklamada, sıfır bilgi teknolojisinin PoR raporlarıyla ilgili kullanıcıları her anlamda güvende hissettireceği ifade edildi. Açıklamada, “Şeffaflık ve doğruluğa ek olarak kullanıcıların varlık ve kimliklerinin gizliliği korunurken veri sızıntısı, kimlik hırsızlığı ve diğer potansiyel tehditler de bertaraf edilebiliyor” denildi.

Gate.io, yeni dönemde piyasa değerine göre ilk 100 dijital varlığı kapsayan rezerv kanıtı (PoR) raporları oluşturacak. Düzenli olarak paylaşılacak bu raporlar bağımsız olarak kullanıcılar tarafından da doğrulanabilecek. Rezerv kanıtı raporları web sitesinde yayında kalacak.

Dikkatinizi çekebilir: Cosmos’da Yenilik!

Gate.io’nun son yayınladığı rapora göre, önemli kripto para birimlerinden Bitcoin’de yüzde 123, Ethereum’da yüzde 116, toplamda ise tüm kullanıcı bakiyelerinin yüzde 115’i rezerv kanıtı sağlandı. Borsanın rezervlerinde yaklaşık 3,2 milyar dolar dijital varlık bulunuyor.Gate.io’nun PoR raporlarını sıfır bilgi teknolojisiyle güçlendirmesi, kripto para borsalarına yönelik güveni artırması açısından önemli bir gelişme olarak görülüyor. Bu gelişme, kullanıcıların varlıklarının güvende olduğunu bilmelerini sağlayarak kripto para yatırımlarını teşvik edebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir