Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Galxe Nedir? Coin Mühendisi Galxe’de!

Galxe Nedir

Web3 dünyasında yeni bir çağ başlıyor! Web3 üzerinde topluluklar oluşturmak için kullanıcılara avantajlar ve fırsatlar sağlayan Galxe nedir? Ne işe yarar? Coin Mühendisi, Galxe’de! İşte detaylar!

Galxe Nedir?

Galxe, Web3 üzerinde topluluklar oluşturmak için kullanıcıların kendi altyapılarını kullanmalarına olanak sağlayan bir projedir. Yatırımcılar ve kullanıcılar, bu kimlik altyapısı sayesinde kendi topluluklarını inşa edebilir ve mevcut Galxe kullanıcılarını kendi topluluklarına davet edebilirler.

Arbitrum başta olmak üzere 400’den fazla Web3 projesi, 14 milyondan fazla kullanıcıya sahip Galxe üzerinden, etkinlikler düzenleyerek topluluklarını büyütmeye devam ediyor. Kullanıcılar, airdrop etkinlikleri gibi fırsatlarla kazançlar elde ediyor ve bu etkinlikler de Galxe ve 4000’i aşkın partnerinin hızla büyümesine olanak sağlıyor.

Galxe Neden Tercih Edilmeli?

  • Galxe ID: Galxe ID, bir Web3 kimliğidir. Blok zincir hareketlerinin kaydedilmesi için en önemli protokollerden biridir. Projeler için, kullanıcıların kimlik bilgilerini bir araya getirir ve böylece projeler, Galxe ID üzerinden, kullanıcıların izni doğrultusunda, blok zincir hareketlerine erişim sağlayabilir.

Galxe ID

  • Galxe Passport: Galxe Passport, Web3 ekosistemi içindeki DID(Decentralized IDs)’dir. Kimlik bilgilerinin, güvenli ve anonim şekilde saklanmasını sağlar. Bu pasaport, farklı uygulamalardaki Web3 kimlikleri ile ortak kullanılabilir. Ayrıca, DID sahibi olarak ayırt edinilmesi için cüzdanlara “Galxe Passport Soulbound Token” tanımlanır. Bu token sayesinde, bazı projelerin Galxe Passport sahiplerine özel düzenlediği etkinliklere katılım hakkı kazanarak benzersiz fırsatlar elde edebilirsiniz.

Galxe Passport

  • Galxe Web3 Score: Galxe, cüzdandaki geçmiş hareketleri analiz ederek, kullanıcı için bir puan oluşturur. Bu puan sayesinde, platformdaki katılım için alt limiti olan etkinliklere kolayca katılabilir ve avantajlardan yararlanabilirsiniz

Galxe Web3 Score

  • Galxe Space: Galxe üzerinde kampanyalar oluşturmak ve kullanıcılarını ödüllendirmek isteyen projelerin kendileri için oluşturdukları alandır. Projeler, bu alandan, kullanıcılarına görevler verip ve takip edebilirler.

Galxe Space

  • Galxe Smart Balance: Smart Balance, ekosistemdeki finansal merkezinizdir. İşlemleri basitleştirmek, kesinti ücretlerini azaltmak ve varlıklarınızı tek bir yerden yönetmeniz için kolaylık sağlayan bir özelliktir.

Galxe Smart Balance

Galxe OAT Nedir?

Galxe OAT, ekosistemde gerçekleştirdiğiniz etkinliklerin dijital bir kaydı olan başarı tokenleridir. Galxe OAT, Galxe’nin NFT altyapısı ve Web3 kimlik veri ağı yardımıyla NFT kampanyaları düzenlenmesine ve topluluk üyelerini desteklemesine olanak tanır. Projeler, Galxe’de kendi Space’lerini tasarlayabilir ve belirli gereksinimler sunarak kullanıcılar için etkinlikler oluşturabilirler. Galxe ekosisteminde; Galxe OAT’lar, kullanıcılarla etkileşim kurmak ve ekosistemi büyütmek için airdop yöntemiyle dağıtılan ödüllerden biridir.

Galxe 2.0

Güncel bilgi tabanı ile desteklenen Galxe AI, gelişen Web3 dünyasında uzmanlaşmak amacıyla, Chat GPT benzeri olarak işlev gören, Galxe’nin web sitesinde, Telegram’da, Discord’da ve ileride çıkacak uygulamalara entegre olarak çalışacak bir yapay zeka robotudur. Herhangi bir bilgi sınırlamasına sahip olmamakla birlikte, endüstri analitiği, proje bilgileri, piyasa trendleri ve topluluk tartışmaları dahil olmak üzere en güncel kripto bilgilerini içerir.

Ekosistemin Yerel Tokeni: GAL

28 Nisan 2022 tarihinde piyasaya tanıtılan $GAL, ekosistemin yönetim tokeni olarak kullanılmaktadır. Binance Launchpool üzerinden çıkan GAL, kullanıcıları ödüllendirmek ve ekosistemin ana ödeme aracı olarak kullanılır.

  • Galxe üzerindeki oylamalar ve yönetişimde GAL token kullanılır.
  • Space oluşturmak için verilmesi gereken ücret için GAL token kullanılır.
  • Platformun altyapısını kullanan geliştiriciler, fee ücretlerini öderken GAL token kullanırlar.
  • Geliştiriciler, kimlik verisi sorgulamalarında, GAL token ile işlem ücreti öderler.

Son 24 saat içerisinde %0.82’lik düşüş yaşayan GAL, şu anda $1.79 seviyesinde işlem görüyor.

Coin Mühendisi Olarak Galxe’deyiz!

Coin Mühendisi olarak Galxe’ye katıldık ve bunu kutlamak için Galxe ile ortaklaşa 150 GAL ödüllü bir etkinlik başlattık! Bağlantıya tıklayıp görevleri tamamlayarak 10 GAL (yaklaşık 20 dolar) ödül kazanma şansı yakalayın. Toplam 15 kişi ödüllendirilecek, fırsatı kaçırmayın!

Coin mühendisi Galxe

Etkinlik hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir