Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$62.060
% 0.55
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 62.060
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Binance Vadeli İşlemler, 50 X Kaldıraca Kadar Bu Altcoini Listeleyecek!

Binance

Binance Vadeli İşlemler 50 X Kaldıraca kadar ZETA’yı listeleyeceğini duyurdu. Binance kullanıcı deneyimini zenginleştirmek ve alım satım seçeneklerini çeşitlendirmek adına, 2 Şubat 2024 tarihinde saat 08:30 (UTC) itibarıyla ZETA Sürekli Sözleşmesi için USDⓈ-M serisinde 50’ye varan kaldıraç oranı sunmaya başlayacak.

ZETAUSDT Sürekli Sözleşmesinin piyasaya sürülmesiyle, en yüksek fonlama oranı +%2,00 / -%2,00 olarak belirlenmiştir. Fonlama ödemeleri her dört saatte bir gerçekleştirilecek.

USDⓢ cinsinden marjin ile vadeli işlem yapabilen likidite sağlayıcıları, ZETAUSDT Sürekli Sözleşmesi üzerinde gerçekleştirecekleri işlemler için yaklaşık 14 ile 15 gün süreyle %0,005 oranında yapıcı ücreti indiriminden faydalanabilecek. Detaylı bilgi için ilgili duyuruya göz atabilirsiniz.

Binance, piyasa risklerine bağlı olarak ZETAUSDT Sürekli Sözleşmesine ilişkin fonlama ücreti, onay büyüklüğü, maksimum kaldıraç, başlangıç marjı ve sürdürme marjı gibi özellikleri zaman zaman güncelleyebilir.

Çoklu Varlık Modu sayesinde, kullanıcılar birden fazla marjin varlığını kullanarak ZETAUSDT Sürekli Sözleşmesi üzerinde işlem yapma esnekliğine sahip olacaklar. Bu mod aktif olduğunda, örneğin, işlemler için BTC gibi diğer varlıklar marjin olarak kullanılabilecek.

Yeni Nesil Blok Zincir Projesi: Zetachain Nedir?

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir