Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.295
% 0.24
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.295
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Galaxy Digita’in GK8’i Tokenization Wizard’ı Tanıttı

galaxy bitcoin

Galaxy Digital‘e ait bir kripto saklama uzmanı olan GK8, tokenizasyon sektörüne girişini işaret eden Tokenization Wizard’ı tanıttı. Platform, gerçek dünya varlıklarının blok zinciri tabanlı temsillerinin oluşturulmasını ve sabit paraların ve çeşitli Web3 uygulamalarının güvenli bir şekilde yönetilmesini kolaylaştırıyor.

Bu aracın ilk kullanıcısı, GK8 tarafından duyurulduğu üzere, varlık yöneticisi DWS, Flow Traders ve Galaxy arasında, tamamen desteklenen euro cinsinden bir stablecoin’i denetlemeyi amaçlayan bir işbirliği olacak.

Bir yıldan biraz daha uzun bir süre önce Galaxy Digital tarafından satın alınan GK8, patentli bir soğuk depolama biçimini kullanarak farklı bir kendi kendine saklama çözümü sunuyor. Bu süreç, herhangi bir internet bağlantısı olmadan blok zinciri mesajlarının oluşturulmasını, imzalanmasını ve iletilmesini içerir ve gelişmiş güvenlik önlemleri sağlar.

Tokenlaştırmaya yönelik talepteki artış, BlackRock gibi geleneksel finans kurumlarının bu trendi benimsediğini gördü. GK8’in tokenizasyon motoru, Coinbase gibi platformlar tarafından sunulan yönetilen saklama hizmetlerinin aksine, kendi kendine saklama ethosuyla uyumludur.

Ayrıca GK8, kriptografik anahtarları bölmek için çok taraflı hesaplama (MPC) içeren patentli soğuk depolama yöntemini kullanarak ek bir güvenlik katmanı sağlıyor. GK8, işlemler için giden tek yönlü iletişimi kullanarak, gelen verilerle ilişkili potansiyel siber güvenlik tehditlerine maruz kalmaktan kaçınır.

GK8’e göre, Tokenization Wizard’dan yararlanan ilk müşteri, DWS, Flow Traders ve Galaxy arasındaki işbirliği olacak ve tamamen güvenli euro cinsinden bir stablecoin’in yönetimine odaklanacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir