Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.958
% 1.14
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.958
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Robinhood 20 Dolar Fiyat Hedefiyle İncelemeye Alındı

robinhood

Ticaret platformu Robinhood, perakende ticaretin yeniden canlanmasıyla KBW tarafından piyasa performansı notu ve 20$ fiyat hedefiyle incelemeye alındı.

Rapora göre, perakende ticaretin ilk çeyrekte önemli bir ivme kazanması KBW’nin Robinhood’u incelemeye başlamasına neden oldu. Firma, perakende ticaret faaliyetlerinin yoğunlaşmasıyla Robinhood‘un hisse fiyatının önemli ölçüde arttığını belirtiyor.

Perakende ticaretteki bu yükselişin süresi belirsizliğini koruyor ve KBW sürdürülebilirliği konusunda soru işaretleri yaratıyor. Araştırma raporu, perakende hisse senetlerinde ve kripto para fiyatlarında devam eden güç potansiyelinin altını çizerek, perakende yatırımcıların artan katılımının devam edebileceğini ve hatta büyüyebileceğini öne sürüyor.

Ancak KBW analistleri, hisse senedinin mevcut fiyatının yeni ürün lansmanlarından beklenen faydaları ve artan normalleştirilmiş perakende ticaret faaliyeti seviyesini yansıttığı konusunda uyarıyor. Analistler, perakende faaliyetlerinde ilk çeyrekte gözlemlenen seviyelerden ılımlı bir düşüş öngörüyor ve 2025 yılına kadar kademeli bir düşüş bekleniyor.

Buna rağmen KBW, ABD’de kendi kendini yöneten aracılık sektörünün hızlı büyüme potansiyelinin altını çiziyor ve Robinhood’u bu genişleyen pazarda gelişen bir oyuncu olarak konumlandırıyor. Robinhood’un şu anda ABD’deki kendi kendine yönetilen varlıkların yaklaşık %1’ine ve tahmini toplam ABD kendi kendine yönetilen aracılık hesaplarının yaklaşık %20’sine sahip olmasıyla, platformun müşteri tabanı olgunlaştıkça genel sektör varlık büyümesini aşması için yer var.

Robinhood’un hisseleri Salı günü 19,20 dolardan kapanarak yılbaşından bugüne %50’nin üzerinde bir kazanç elde etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir