Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.690
% 0.88
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.690
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Galaxy Digital CEO’su “DCG İflası Kriptoyu Etkilemez”

Galaxy Digital CEO'su

Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, Digital Currency Group (DCG) ve Genesis’in yaşadığı krizle ilgili korkuları gidererek “çok fazla satış olmayacağını” söyledi.

Kripto piyasalarında şu sora DCG ve Genesis’in yaşadığı krizin bir iflasa dönüşüp dönüşmeyeceği ve bunun fiyatları nasıl etkileyebileceği çokça tartışılıyor. Tartışma ilk olarak Genesis şirketinin FTX ve Three Arrows Capital’in çöküşünün neden olduğu piyasa koşullarını gerekçe göstererek para çekme işlemlerini durdurmasıyla başlamış, şirketin Gemini’ye olan 900 milyon dolarlık borcunu ödememesi ile iki şirket arasında tartışmalar yaşanmasına neden olmuştu.

Konu ile ilgili Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz 10 Ocak’ta CNBC’nin Squawk Box programına verdiği röportajda DCG ve ilgili şirketlerinin karşı karşıya olduğu mevcut koşulların önümüzdeki çeyrekte “sonuçlanmasını” beklediğini söyledi.

“DCG, Genesis ve Gemini gibi bazı çıkmazlar önümüzdeki çeyrekte de devam edecek. Bu harika olmayacak” diyen Novogratz, sözlerini şöyle devam etti;

“Çok fazla satış olacağını sanmıyorum, bu sadece iyi bir haber değil.”

Novogratz, hem Bitcoin hem de Ether’in son birkaç aydır “çok sayıda kötü habere” rağmen “oldukça istikrarlı” olduğunu ve hatta son birkaç gündür bir yükseliş gördüğünü savundu.

Novogratz, son aylarda satış yapan ya da kaldıraç oranını düşüren yatırımcılara atıfta bulunarak, “Şu anda oldukça temiz bir piyasa,” dedi.

CEO Coinbase’nin İşten Çıkarmalarına da Değindi

Galaxy CEO’su ayrıca Coinbase CEO’su Brian Armstrong’un işletme maliyetlerini daha da düşürmek amacıyla işgücünün %20’sini daha azaltma kararını da yorumladı.

Novogratz, “Geçen yıl büyüme hisseleri ve kripto için büyük bir yıkım oldu ve bu nedenle büyük maliyetleri olan ve geliri azalan her şey darbe aldı” dedi.

“Bence Coinbase’deki Brian da dahil olmak üzere CEO’lar ve her mantıklı CEO doğru olanı yapıyor.”
Novogratz, kripto için som durumun korkunç olmadığını, ancak aynı zamanda “harika olmadığını” söyledi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir